Aysesss Hiç birseyim yoktu 36+1 im 7 nisan da dogacak demişti bugün doktora gittik nts zamanım geldigi icin nts ye aldı ve cok sancın var bugun bile gelebilir dedi cok sasırdım hıc hıssetmıyorum çünkü belki acılman bile vardır dedi ama bakmıyorum doğumu tetikler dedi 2.800 grm mis of ccok korkuyorum kuveze girer mi eşim calısıyor kaynanam gil bakacaktı onlar da uc günlüğüne koye gitti eger gelmezse haftaya cuma dogurtacam hazırlıklı gel dedi
Morvy Aysesss bence bebek ile ilgili sakın korkmayın maşallah 2800 gram doğan bir bebek neden küveze girsinki☺️ Yani kilosundan dolayı girmez merak etmeyin. Demekki erken gelesi varmış bebiş allah bir avazda doğurmayı nasip etsin inşallah herşey yolunda gider🙏🏻
aydinaleyna61 Aysesss bende 36+2 deyim yaklaşık 1 hafta önce baya sancılarım vs olmuştu ve hiç yürüyemiyordum bebek doğum kanalına girdiği için baskı yapıyordu çatı muayenesi yaptı 1 cm açıklığım varmış her an doğabilir dedi ama hala doğmadı 😂 bende çok endişelendim ama bebeğinin sağlık durumu iyise kilosu da öyle çok düşük değil bence bugün nst ye girdim sancım tekrar çıktı ama düzenli değil sancılarım vurup vurup gidiyor bizimki doğacak gibi değil sende çok kafana takma herşey olacağına varıyor bana da erken doğacak falan dedi olmadı sezeryan yapalım dedi hatta o bir hafta içinde 1 gece hastane de yattım sancılarım için ağrı kesiciler falan yapıldı sonuç yok diyeceğim o ki içini ferah tut bebeğinin suyu iyise içerde herşey yolunda ise kalabildiği kadar kalsın ama eğer normal doğum olacaksa zaten istesende istemesinde geliyor yani
Kdg Aysesss 36 haftalık Tan sonra çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum içinizi ferah tutun kilosu da normal bence bazen 40 hafta da doğup o kiloda olan bebekler var kuveze başka sorunu yoksa kilosu için girmez
meliha_gizem Aysesss bence hiç korkmayın benimde sizin gibi oldu oğluşum önden gidiyordu normal haftası 36dı ultrasona göre 38di iri bebek dedi. En son kontrolümde bu şekildeydi artık baskı yaptığı için doktor sezeryan ile alacağını söyledi. Bende tamam dedim bence hiç korkmayın doktorunuz ne söylüyorsa onu yapın. Aynı gün hastanede normal doğum yapmak isteyen bayanın bebeği 1gün boyunca doğmadığı için kakasını yutmuş ve acil sezeryana almışlardı. Herşeyi bence oluruna bırakın Allah’ın izni ile bir şekilde geliyorlar
Zeynepelf Aysesss haftaya neden doğurtuyor onu anlamadım canım. Benimde 36+1 sizinle aynı, bugün bende nst girdim sancım çıktı ama açılmama baktı açılma yok dedi. Bende sancı çıkınca panikledim ama sonra kendimi rahatlatmaya calıştım. Artık kuveze girmezler Allahın izniyle kilosu yerinde bir sıkıntı olmaz sende sıkma bosuna canını😊
Aysesss Zeynepelf bilmiyorum cok sancın cıkmıs dedi acılöaya bakmadı dogumu tetiklemesin diywe ama 2 cm vardır dedi cumaya kadar olmazsa cuma gel dogurtcam dedi simdi Her an olavak mıs gıbı hissediyorum korkudan
Zeynepelf Aysesss bende öyle sabahtan beri adet sancısı gibi karnım ağrıyor hafiften psikolojik olarak düşünüyorum
BurcuP Aysesss benim kızım 39. Haftada 2750 doğdu sapasağlam sizinkinin kilosu çok iyi merak etmeyin gönlünüzü ferah tutun
Mlk84 Benim 34 Haftada böyle olmuştu ,yani ben hissetmiyorum ama sancım çıkıyordu yatış yapıldı serum İlaç felan biraz durdurduk 35 sonunda 2950 gr doğdu oğlum ve küvöze girmedi,korkmayın haftanız da kilosu da iyi maşallah
Aysesss Zeynepelf daha dogurmadım ara ara adet sancısı gıbı okuyordu ama cok az bugun randevum vardı gıttım cok sancı cıktı ama bn hıssetmıyorum iste heran gelebilir gelmesse haftaya cuma doguma alırım seni dedi
Mlk84 Zeynepelf kaç çıkıyordu hatırlamıyorum ama bu sancı ile doğum yapman lazım demişti doktor. Dogumhanede yan odada bir kadın doğum yapıyordu benim ondan daha çok çıkınca bir saate sezeryane aldılar. Ben en ufak bir agrı sancı duymadım