kalben_duam Hazal12 aşermek nasıl bişey bilmiyorum ama birçok şeyi canım istediği halde nadiren bişeyler istedim. Kimseyi maddi manevi zorlamak istemedim. Zaten hamileliğim aç geçmişti.
kalben_duam Hazal12 yemek yiyemiyodum tiksiniyodum herşeyden meyve yiyebiliyodum sadece. Birde annem hasta olduğu için anne şu yemeği yap diyemiyodum canım istesede. Zor bi hamileliğim oldu
faziletelffff kalben_duam benimde öyle geçti ilk 5 ay ailemden ayrı şehirdeyim yemek yapamıyordum gönderemiyorlardı istediklerimide çok zordu çok o günler gitsinde gelmesin 😔😔
sessizliginsesi Hazal12 dün çilek istedi canım.. bi videoda maymun o kadar iştahlı çilek yiyordu ki..9+1 deyim 😘
Linasalamandre yesilkahve yaaa bende aralıkta karpuz aşerdim kavun bulup gelmiş eşim karpuz yok diye 🤣
Ebru008 kahve-cekirdegim Hazal12 AA kayısı çağlasımı canım bende avcılarda oturuyorum ne günü hangi pazarda
faziletelffff Greyfurt aşermiştim ilk ve midemin çok fena bulandığı zamanlarda hiç bir şey yemiyordum greyfurt yiyordum çok garip bir şekilde 🤭🤭
kalben_duam faziletelffff amin allah kimseyi hastalıkla imtihan etmesin sonuna geldim ama ne çektim ben bilirim açlıktan ağlamıştım