songultepe02_07 Melih_funda ben de antalyadayım nasıl bulamadın daha geçenlerde aldım 12 tane falan vardı 200 liraya aldık
Bahar_kzlrmk00 yesilkahve bende gecen döne döne kiraz aradım en son dolabimın buzluguna koyduğum aklıma geldi tam birşey anlamasam da yeterli oldu 😄
Ayse3425 EgeAlya 30 yaşındayım 2 ci çocuğuma hamileyim hayatımda hiç kırmızı et yemedim kimsede yedirmez dedim 30 yıldır yemeyen ben et suyu aserince nasil bi tabak yedim ailem esim hayretle izledi beni😀😀
HM_zengin26 41 kilo ile hamile kalmıştım. Önceden de pek iştahım yoktu, keşke bir şeyler aşersem de yiyebilsem diyordum. Resmen hiç bir şey aşermedim, şuan 39 haftalık olduk 🤭💁🏻♀️
dygdy Benimde mis gibi kokusu olan dağ çileği çekti canım bi anda burnumda belirdi kokusu 🍓 şuan heryerde satılanlar hormonlu olduğu için doğal mevsim meyve ve sebzeleri satan bir market var “tazemasa” diye oradan söyledim birçok şey var anneler bilgilerinize.🤩
purplepanda Bu sayilir mi bilmiyorum ama dun gece ruyamda aserdim 🙈 Yesil erik, kirmizi erik, erik kurusu, hepsini yiyordum. Simdi iyiyim ama, cok canim cekmiyor :)
spiker_anne Hazal12 Hamile olduğumu bilmiyordum canım deli gibi çiğköfte istiyordum gittik tam 4 tane dürüm yedim eve de 2 dürüm daha yaptırdım gecede kalkıp onları yedim orda anladık kesin hamileyim diye 😂😂
Dilekcnkn ylzsa ben kırmızı erik atmıştım hoşaf yapmak için bir ara ısırdım ama eski tadı gibi değildi ama yinede göz hakkını al dene bence
Tskaya Hazal12 pazarda yok maalesef Trendyol da var hamile meyveleri diye bir yer bal istersen canım ben ilk portakal aşermiştim çok istedim yedimde inşallah sende bulursun rabbim tüm annelerimize yardım etsin ☺️❤️