brcozdmr-068906 Ben 2 evladımda da aşerme nedir bilmedim hiç yaşamadım ama bu son gebeliğimde beyaz sade dondurma aşerdim we yeşil erik istedi canım.Ama erik malum mevsimi değil.dondurmayı yedim erik için beklemedeyim..☺️
SelimeOnerge Ben yeni katıldım araniza ilk hamileligimde şeftali aş ermiştim şuan ikinci hamileligim ve çilek aş erdim.
SelimeOnerge melzey bende aynı çilek aş erdim ama hamile oldugumu bilmeden rüyamda sanki gerçekte yiyomusum gibi lezzet aldım 😅
Fatmanur123nrt Yoncaglseven ah evet dondurulmuş buldum ama 70 TL dediler tanesine almadım tadı da olmaz diye bi an anneannemin köydeki kiraz bahçeleri bekliyorum 😍
Sinem12345 Hamileadayibiranne bende çilek ve çiğköfte yiyesim geliyor sürekli cinsiyeti ne bebeğin belli mi 😄
Hamileadayibiranne Sinem12345 valla bana 12+1 kız dedi doktorum 15+1 erkek dedi 2 3 hafta sonra tekrar gidicem bakalım artık netleşir herhalde yaa 🥰
Hamileadayibiranne Sinem12345 demeyin yaa artık bir şeyler almak istiyorum belirsizlikten nefret ederim 🤣🤣
Hamileadayibiranne Sinem12345 benim hala kusmam bulantım devam ediyor çok zor geçti bundan da biraz kız düşünmüştüm ama bakalım ne olcak hayırlısı ve sağlıklı olsun yeter 🤲🙏🌸
Sinem12345 Hamileadayibiranne Allah hepimize kalbimizden geçeni sağlıklı hayırlı bir şekilde nasip etsin 😍 bende heyecanlıyım bir an önce açıklansa da alışverişe başlasam 🌸
didemkb Biber kızartması ya 😫 kızartma da yapamıyordum kızartma kokusu midemi bulandırıyordu çünkü. Ama akşam evde birden otururken etmen burnuma kokusu geldi biber kızartmasının 🙈 neyse eşim kızarttı bir tabak ertesi sabah kana kana yedim 😬😬
Hamileadayibiranne Sinem12345 amin canım inşallah🥰❣️ bu benim 3.gebeliğim 2 düşüğüm oldu sağ salim almak istiyorum bu bebeğimi Allah nasip ederse 🤲🙏