Valendia Pinkbutterfly kabin boy valiz ve bitanede anne bebek çantası hazırladım. Poşet falan götürmek istemiyorum. Toplu olsun diye
Nasippp Pinkbutterfly bebeğimin eşyalarını valiz boy valize koydum kendi eşyalarımı da sırt çantasına
Sueda-123 Ben bebek için ayrı kendime ayrı yaptim çok büyük değiller normal sırt çantası kendime bebek çantası ona hazırladım
NefesDeniz Pinkbutterfly Orta boy valize koydum. Benim eşyalarım bebeklerimizin eşyaları ve eşimin eşyaları hepsi gayet rahat rahat sığdı🌸
Elf_ogz Pinkbutterfly orta boy valizin bi tarafına bebeğin bi tarafına kendi eşyalarımı koydum. Bebek bakım çantasınada temizlik ihtiyaçları diş fırçası macunu deodorant vs onları koydum. Bence ideal oldu 😊
SutlacimiYedimmiBen Pinkbutterfly bi spor cantasi kendime bi anne bebek sırt çantasına bebginkileri koydum ayriyeten puset icine battaniyesinide koydum.
SutlacimiYedimmiBen eomeoni bi tane ince polarli battaniye bir tanede normal kalinlikta bir battaniye koydum. Çünkü ilk oğlumu temmuzda doğurdum ben ona rağmen doğum sonrası odada baya serindi üşüyordu oğlum kalın battaniye iyi olmuştu.
Bmom Pinkbutterfly küçük boy kabin gibi valiz bir de anne bebek çantasını hazırladım içlerine kese alıp ayrı ayrı koydum hepsini