mineu8 okunmusciklet ha bir de bazi hastaneler sanirim sezeryan dogumlarda pijamaya izin vermiyorlar diye biliyorum dikislerden dolayi onu da sorman gerekebilir
okunmusciklet Dilaraa06 bidaki kontrolümde soracağım doktora mı sormak gerek bunu yoksa ordaki kızlara mı sorsam
okunmusciklet Prensannesii38 benşm için sorun yok kısalığı uzunluğu o an düşüneceğim bir şey değil ama insan bilemiyor yinede ne gelcek başımıza diye😂 inşallah giydirirler bizede hastane önlüğü de üstümüze başımız batmaz 🤭
okunmusciklet Gull_94 evet benide korkutan şey kanama olayı zaten gecelik ten valla ayna gibi belli olur ben burdayım der leke olursa
Gull_94 okunmusciklet regl donemı gbı dusundugum ıcın daha yogun olacagından pıjama tayt daha guvende hıssettırıyo bana 😇
okunmusciklet mineu8 maşallah valla benimde ilk doğumun olacak inanın hiç bilmiyorum üşür müyüm rahat eder miyim diye 😂🤭
Senemunlu okunmusciklet normal dogumum olmustu gecelik giymsitim . Dogumdan sonrada pijama giydim 2 tane almistim. Pijama daha iyiydi depedits dtutmustu hem daha rahat olmusy . Kanamam oldugu icin gecelkle rahat edemezdm
UraSsmom okunmusciklet Ben ilkinde pijama götürdüm, zaten muayeneler bitmeden üst değişmemiştir sonrasında da pijama çok rahat oldu. Sadece wc giderken sorun oluyo oda çok çıkmamıştım zaten
Magnolina okunmusciklet sancıları çekerken elbise giyerim diye düşündüm onu açık bir takım emzirme için
Endo Mercimekveannesi geceliği nerden aldınız ben de tam boy bakıyorum da nerden nasıl bişey alacağıma karar veremedim
Eceee7 okunmusciklet ben pijama almistim yakin zamanda dogum yapan bir arkadaş elbise olsun sonda ne takarlar zor olur pijama dedi elbise de aldim
Mlk8 Eceee7 sondaniz ameliyat önlüğü giyinince takiliyo sonra odaya çıkıp üstünüzu değişmeden once çıkartıyorlar kendi kiyafetinizi giydiriyolar