Taze_gebe okunmusciklet ben butceme gore yine biraz guzel olsun isterim ya pahali maalesef en pahalisini alamam ama uygun bise begenmemiz lazim😂
okunmusciklet Taze_gebe evet ya ucuzda değil yani en kötüsü 200 den başlıyor benim beğendiklerim 400 450🤦♀️ o yüzden kararsız kaldım işte şart mı diye
okunmusciklet Miumiu canım bence pijama da al muhakkak 3lü takım olanlar var ya hem şortu hem uzun altı oluyor bende 1 tane öyle aldım yazın sıcağında uzun alt giymem bende diye
Derinsmom okunmusciklet hayır bşey demediler daha rahat ettim çünkü gecelikle daha çok üşütürdüm eminim pijama olduğu halde gazım geçmiyor🤷🏻♀️🤦🏻♀️
okunmusciklet Miumiu bak bak çok güzel takımlar var saten çizgili falan olanlar çok hoş duruyor birde lcw nın var pijama bölümünde muhakkak orayada bak belki beğenirsin
okunmusciklet haziranin25i önden düğmeli gecelik de iyi olmaz mı sizce emzirme için aslında tabi geceliği daha rahat heemn çıkartıp vermek için😅
Goksuuuu Dbe24 bende öyle yaptım acaba bı tane daha gecelik koysam mi diye düşünüyorum. Kanama olursa falan naparim gereksiz de doldurmak istemiyorum. Çok kararsız kaldım.
Dbe24 Goksuuuu Hangisinde daha rahat ediyorsanız yedek olarak 1 adet daha koyun isterseniz ben 1 gecelik 1 pijama takımı bide hastaneden çıkarken giymek için eşofman takımı koymayı düşünüyorum valla fazla şeye hiç gerek yok
okunmusciklet NefesDeniz yani aksilik olmazsa normal istiyorum ama arkadaşların dediği gibi o an sancıyı falan çekerken önlük giydiriyorlarmış sezeryan olursa zaten muhakkak gecelik de götürürüm ama daha kesinleşmedi
Miumiu okunmusciklet Aynenn lcw ye bayılıyorum zaten 2 tane gecelik oradan aldım bir kaç pijama beğenmiştim ama gerek olmaz diye düşünüyordum bir tane alayım bulunsun o zaman🌸
haziranin25i okunmusciklet açıkçası ben emzirme gecelikleri ile çok rahattım hemen yandan açıp veriyordum 😍🤲🏼 Gömlek pijamalarımı evde kullanıyorum
okunmusciklet Miumiu bende geceliklerine baktım da hep son bedenler kalmış lcw da ya onlar da xs 🤦♀️
Ipekbocugu https://imgyukle.com/i/NNOsOx https://imgyukle.com/i/NNOlT1 şu şekilde iki gecelik aldım, fikir olabilir. Doğum temmuzda bakalım nasıl olcak , henüz tecrübe etmedim.