Cebikubra Dilek_Y ay en sonunda ya 😂 burada yapılan yorumları okuyunca deliriyorum bende 26+3 17 kilo😂
Mondlicht Mavis06 randevuya gittiğimde yanımda ki teyze bana hamile misin kızım diye sormuştu bolda gitmiştim 🤭 bende evet deyince yeni mi öğrendin dedi 9. Ayıma girdim deyince şok oldu kadıncağız. Ama ben kızımın peşinde koşmaktan ne yemek yiyebiliyorum adamakıllı ne de dinlenebiliyorum bence o yüzden alamıyorum ya
BsraAktr edaezgi34 kesinlikle ben de öyleyim. 8. Haftadayım ve 2 kilo almışım ekmeği az miktarda ve sadece kahvaltıda yiyorum tatlıyı falan kestim yediklerime de dikkat ediyorum ama tartıya çıktığımda hayretle bakıyorum 🤦🏻♀️
Ferideff Ben hamile olmadan once 42 dim 19 haftalik hamileyim 45 kiloyum oda gogus karin sisidi icin morelim cok bozuluyor tahta gibiyim
eylmylk 33.haftamdayım 11 kilo aldım iştahım maşallah hiç kapanmadı şekerim de çıkmadı ama bebeğim 3 hafta önden gitmeye başlayınca hemen ekmeği tatlıyı azalttım düzene girmeye başladı kilo alımım da durdu. İnşallah böyle devam ederiz😊
Baobap Gizmolata bu haftada bebek ortalama 1.5 kg. Bebeğin kendisi, içinde bulunduğu sıvı, artan kan hacminiz, göğüslerinize dolan süt, hamilelik sebebiyle vücudun tuttuğu su derken 2 kg almış olmanız imkansız. Siz kilo veriyorsunuz haberiniz yok sanırım.
Gizmolata Tabi muhtemelen öyle diyet yapıyorum şekerden dolayı, abur cuburda yiyemiyoeuz bu dönemlerde bebek kilo alıyor sadece. Ben almıyorum. Hiç mide bulantısı kusma falanda yaşamadım çok şükür.