ysfali06 Hazalmsr 32 haftaya kadar 7 kilo aldım 32den 36ya 5 kilo 😅 biran önce doğsa da kilo almasam diyorum. Bakalım ne zaman gelecek bebiş 👶🏻
Emn_dgn Hazalmsr şaşkınlıkla okuyorum başka postlarda da kimse kilo almıyor peki çevremizde gördüğümüz bu Tombiş hamişler kim😂
annesininpirensesi 14 haftaligiz daha hic almadim bebek alir ben almam insallh zayiflamadan hamile kaldim zaten
Baobap Gizmolata bu haftada bebek ortalama 1.5 kg. Bebeğin kendisi, içinde bulunduğu sıvı, artan kan hacminiz, göğüslerinize dolan süt, hamilelik sebebiyle vücudun tuttuğu su derken 2 kg almış olmanız imkansız. Siz kilo veriyorsunuz haberiniz yok sanırım.
Gizmolata Mandalina91 şekerim var diyet yapıyorum yoksa bende günde 1 ekmek arası nutella yer kilo alırdım emin buna 😂
Elf-Brcntrk Emn_dgn Muhtemelen kimse gerçek aldığı kiloları söylemiyor ya da herkes cok bilinçli.Ben acik ve net söylüyorum 30 haftaligim 14 kilo aldım nett 😀
Esekoldurengunes haftadayım. 50 kilo ile hamile kaldım, şu an 61.5 kiloyum. Doğuma kadar en fazla 65 olurum inşallah. Kilo aldı başını gitti ☹
asellolya 28 hafta , 5,8 kilo aldım. Yürüyüşe harekete rağmen😂 hemen yansıyor tartıya benim. cok tatlı yiyesim var duramıyorum istahım cok açıldı 🤨 son haftalar ne kadar alırım acaba😕