deletedmom1242 Alize21 devlet hastanesinde yaptırdım kendı doktorum özelde olduğu ıcın adı aklıma gelmıyor oylesıne sıra aldım kim geldıyse hatırlamıyorum yanı canım benım
deletedmom1242 Alize21 öyle ınnaki 5 6 dk sürdü bakalım hayırlısı artık inslalah sağlıklıdır oğlum🙏Bayram dan sonra kontrolüm var inslalah iyidır🙏☺️Özelde yaptır sen ıstersen tam ıstedıgın gibi de bakarlar rahat eder için 🙏
Cananscs Alize21 mahmut erdem ogluna gittim geçen hafta carsamba yine randevum var o daha iyiymis ondan memnun kalmazsam sezin hanima gidcem
Alize21 deletedmom1242 ben yaptım canım genesiste doçent yaptı hem de cihad hamidi ınstagrama da atıyor yarım saat sürdü 5 dk da nasıl yaptılar anlamadım
deletedmom1242 Alize21 hımm anladım canım sevındım🙏☺️Bende anlamadım ama dokturuma gosterecem gıdınce hayırlısı bakalım
Mervekahya Alize21 meraba doktorun detaylı.incelmesini ve anlatis tarzini beğendiniz mi bana gerçekten bilgili ve sağlam bilgiler lazim
Sodya Detayli ultrason yaptiran var mi acaba . Fakültede yapiliyormus sanirim ama randevu olayi nasil bilen var mi acaba fakülte veya diğer hastaneler icin