tandirella001 Haftadayız. Ciğer aşerdim. İnternetten baktım cigerde cok fazla a vitamini varmış bu yüzden zararlıymış. Dogum kusurlarına yol açabilir diyor. Acaba hamileyken ciger yiyen var mı aranızda? Doktorunuz bişey dedi mi bununla ilgili hiç? Ciger yiyip de dogum yapan var mı? Ciğer yediği için sorun yaşayan annelerimiz var mı?
Melos2234 tandirella001 daha dün yedim patatesli ciğer eşimin iş yerinde tam paydosa denk gelmişken yedim gitti😀
miraclemomm tandirella001 zararlı değil aslında. Yalnızca a vitamini içeriğinden dolayı fazla tüketilmesi sıkıntı. Aşırı olmadığı sürece yiyebilirsiniz bence. Ama doktorunuza sorun ✌️
Busra34ybg tandirella001 ben sordum bi kere yemekten bisey olmaz demişti bende yedim çok şükür bi sıkıntı olmadı sürekli tüketimi sıkıntılı diye biliyorum ben
Leylim Kahvaltıda bile yediğim oldu 30 haftamdayım şükür bi sıkıntı yaşamadım sadece cok pişmiş olmasına dikkat ettim💙
Sinemis35 Benim doktorum ilk kontrol de ciger sakatat kesinlikle yasak bunlari yemiyoruz dedi ama açıkçası canim cok istese nefsimi koreltmek icin bi kac tane yerdim 🥰
babyandmommy tandirella001 ben doktoruma sormuştum canım, iyi pişmiş olmasına ve çok yememeye dikkat et 🙏🏻
Ttugbablgn-77 tandirella001 benim doktorum tüketmem gerektiğini söyledi aile hekimi sağlık ocağındaki ama ben ağzıma bile koymam hiç sevmem midem bulanır küçüklüğümden beri ama sen yinede doktoruna danış tabi yanlış Bilgi vermek istemem