Minik_mucizem2 9 martta kürtaj oldum ama beta HCG değerim hâlâ çok yüksek 5000 in altına düşmesi gerekiyormus ama hala düşmedi bugünde kan verdim yüksek. Bu normal mi veya ne zaman düşer??
Kmndas Minik_mucizem2 canım daha çok yeni olmuşsun 1 hafta içinde 0 lanıyor merak etme kan vermeni doktorun mu istiyor
Minik_mucizem2 Kmndas evet . Bugün de verdim yüksek dedi . Pazartesi günü gel kan ver dedi ultrasondan yine bakalım dedi
Kmndas Minik_mucizem2 beta takibini neden yapıyor anlamadım dış gebelikte yapıyorlar onu bildiğim kadarıyla ben 3 kere kürtaj oldum hiç yapmadılar doktorum hamilelik belirtilerin devam edebilir birden düşmez beta 1 haftaya biter demişti gerçekten de göğüslerimin ağrısı falan indi 1 hafta içinde sonra 35 40 gün sonra adet oldum zaten düzene girdi herşey
pamukpamukoldum Ben 4 şubatta oldum 1 ay oldu betam 8 şuan Hemen sıfırlanmasını bekleme kuzum Gecmiş olsun bu arada
Minik_mucizem2 pamukpamukoldum sagolun teşekkür ederim . Demek ki nasilki vücut hamilelikte hazırlanıyorsa beta artıyorsa kurgandan sonra da gebelik hormonları yavaş yavaş geçecek ve beta değeri geç düşecek. Ins annelik duygusunu yeniden tadariz
pamukpamukoldum Minik_mucizem2 amin kuzum inşalh sağ salim bebeklerimiz olur bizimde Tabi o kaybetme korkusu hiç yok olmayacak
Minik_mucizem2 Kmndas bilmiyorum . Zaten ayın 19 unda kontrolüm var . Kurgandan sonraki ilk kontrol bakalım neler diycek
Minik_mucizem2 pamukpamukoldum daha 4. Gün oldu kürtaj olalı bu zaman nasil geçecek bilmiyorum bu ilk gebeligimde ve böyle olmasına çok üzüldüm. Ikinci bir gebelik yaşasam eğer bu korku çıkmayacak icim den takı bebeğimi görüp kalp atışlarını duyana dek . Ins sağlıklı gebeliklerimiz olur en yakın zamanda ( tabi iyileştikten sonra ) .