glsl0507 Kızlar merhaba. Trendyol da ateş ölçer yazdığımda ilk karşıma çıkan 37 tllik üründen kullanan var mı? Yani normalde fiyatları 100-150 civarı, sonuçta bebek için kullanıcaz doğru ölçer mi vs gibi aklıma takıldı. Alıp kullanan memnun olan var mı?
Bsmlh glsl0507 alt yorumları güzel aslında ama alıp denenebılır aslında 2 alımda daha düşüyor 65 geliyor ikisi bu kadar uygun olması benı düşündürdü
Cidemkisa glsl0507 xs temassizi diyosun sanırım canım bn kullaniyorum çokta memnunum pahalıya almıştım üstelik şimdi çok komik fiyata
Haticearen glsl0507 bende trendyol dan aldım.memnujum.suan fiyatlarını bilmiyorum.60.kusur e almıştım ama koltuk altı ölçer elimde. vardı zaten benim
glsl0507 Seymakrpnr34 Aaa Bsmlh Aynen alttaki yorumları değerlendirmeler filan iyi olumsuz bişey okumadım bende
Esekoldurengunes Temassız ateş ölçerler pandemi nedeni ile çok ele ayağa düştü. Ben açıkcası o dediğiniz ürüne güvenmediğim için klasik koltuk altı ateşölçer aldım. Aldığım ürün Braun Prt1000, doğru ölçüm yapıyor.
Damlahtp glsl0507 ben aldım hiçte 38 39 göstermiyor gayet normal olan vucüt ısısını gösteriyor ama tabi illaki yanılma payı vardır bende geçen ay 38 liraya almıştım 400 lira veremem bir ateşölçere ama tercih meselesi alana saygım sonsuz 😁