Hafise Benim instagram hesabım yok uygun ve güvenilir sayfa önerir misiniz acaba girip bakim bide fiyatlarını yazarsanız cok sevinirim 💞 😍
Esekoldurengunes https://www.ciceksepeti.com/isme-ozel-bebek-odasi-ahsap-kapi-susu-hayvanat-bahcesi-kc7234211 Ben çiçeksepetinden bu ürünü aldım. Çiçeksepetinde başka seçeneklerde de kapı süsleri mevcut.
Haticearen Makbule122 kasnak da yaptım. Hatta direk resminj de koyabilirim biraz farklı oldu ama kendi el.emegim
enisenalbant Haticearen Kendi emeğin ne güzel olmuş,hem herkeste yok böyle farklı olmuş güle güle kullanmayı nasip etsin rabbim❤️
Oaxell Lale_95 evet bende orda yaptırıyom hem çok güzel ilgilenip konuşuyorlar hem çok yardımcı oluyorlar bakalm nasıl gelicek siparişim
Lale_95 Oaxell Evet evet ilgileniyor Kargo eline ulaşana kadar iletişim halinde oluyor zaten. Bana attığı fotoyla aynı şekilde geldi için rahat olsun sadece yapraklar kargo içinde birazcık bozuluyor doğal olarak onu da kendide söyledi tarakla taradım düzeldi
Oyashnn Hafise eğer yapabilecek vaktiniz varsa kendini yaparsanız hem manevi olarak hem maddi olarak iyi olabilir🤗
ug_fa-3diplomalianne Valla ben istagramdan malzemeleri alıp kendim yaptım kağı süsünü de takı yastığınıda ikisi 113 tl ye geldi hemde el emeğim oldu sayfa ismi birsürümalzeme. resim atamıyorum ama bakmak isteyen olursa instagram kullanıcı adımı verebilirim.