Defne22 Zeyneptuba henüz keseyi bile görmedim.5+1 de gittim . Doktorum geç döllenme olabilir dedi adet tarihime göre 5+4 fakat doktor 4 haftalık gibi bişeydir büyük ihtimal dedi
NurCeren00 Momy11 kesinlikle geçmiyor. Yarın dinleyeceğiz ama aklımda hep sorular korkular. Ya duyamazsak endişesi🙈
Momy11 Zeyneptuba hayır sadece keseyi gördüm 5+2 ydi gördüğümde 19una randevu var umarım hem bebeği hem kap atışını duyabilirim
Zyneepemree deleted270 doktorum aslında bu haftalar duyulmuyor dedi beşine pat pat ses duyduk😂 sonrasında zayıf olduğun içimin bu kadar erken duyduk dedi 46 kiloydum ☺️
Defne22 Zyneepemree inşallah bende ikisini birlikte . Hem kalp atışı duyulur hemde kese görünür doktorum 10 gün sonra gel dedi ama
Angela Defne22 son adet tarihi baz alınıyor ama gec döllenme olabiliyor benim 2. Gebeliğim ilkini de öğrendiğimde cok minikti bu da aynı bende haftaya gideceğim 2 hafta sonra gel dedi iste bende kese bile yoktu korkma görünür yani cok yeni daha
Binnur54 Momy11 banada geçmiyor valla salı günü randevum 6+1 olucaz inşallah duyarız kalp atışını hiç bir sorun yoktur
Angela Defne22 28 ocak canim ven gittiğimde kan degerim 250 ydi doktor cok erken dedi 2 gun sonra bi daha kan verdim yükseldi 2 hafta sonra gel dedi sisteme göre 6+1 ama anca 4 haftalik bence
Defne22 Angela anladım canım. Sabırsızlanıyorum bende ilk hamilelik keseyi görmek için çünkü keseyi bile görmedim sırasıyla düşünecegim şeyler bitmeyecek galiba
Angela Defne22 o düşünceler hic bitmeyecek ki her doğduğu ana kadar gözünle görmeden hep olacak annelik bu canım korkma hersey Allah tan zor bi bekleyiş benim 2. Ama yine ayni heyecan yine ayni düşünceler
saripapatya16 Slm bayanlar bende 5+3 um bgun kalp atisini 2 hafta sonra duyucaz kismetse hepimiz bebislerimize saglikla kavusalim insallah👼