Hicran27 Merhaba kızlar 33 haftalık gebeyim bebeğim kıyafetlerini hepsini birlikte mi yıkasam renkler çok yoğun değil sarılar Mavi biraz desenli beyaz var hep birlikte atsam makinaya kaç derece de yıkamak lazım bide ben bebek çamaşır deterjan nerde bulabilirim bin de 101 de bulamadım yardımcı olur musunuz
Kubra5328 Hicran27 sok markette lavanta kokulu haci sakir var gönül deterjan bebek kıyafeti yikiycani soyle verirler bide Bingöl bebek kokusu yumuşatıcı var ben ikisini aldim onlarla yıkadım utulejdm o deterjan cok iyi bebeğin pisik olmasını da önlüyor
Kuzeyin_annesi__ Hicran27 bingo oksijen var onu görümcem kullanıyo yeni dogum yaptı bebek kakası ve kusmuk lekesi bile bırakmıyormus bence onu almalısın bn ilk duru sabun matikmi me varya ondan aldım oda güzel bide eger kırmızı renkli bi kıyafeti varsa onu atma camasırların ıcone rengi cıkabilir
Oaxell Renkli olanları ayrı yıkadım bende ilk doğumumda en kısa programda yeterki üzerindeki toz o yeni kokusu gitsin diye sende öyle yapabilirsin minik çorapları file içine koymuştum makinaya kaçmasın diye
ug_fa-3diplomalianne Canım 30 derecede yıka hiç bişey olmuyo bide yumuşatıcı kullanma bebişler için yumuşatıcı sağlıklı bişey diil, ben duru granül matikle yıkadım mis gibi oldular, makinanda bebek kıyafeti ayarı yoksa narinde 30 derecede yıkayabilirsin
Melek- Hicran27 hepsini birlikte yıkayacaksanız içine renk koruyucu mendil alın renkler solsa Bile bulaş olmaz. Deterjan da temiz içerikli olarak ben e bebekten Dalin granül aldım orada bulabilirsiniz ya da Duru granül de temiz içerikli birçok markette var