Tusemefe8134 Meraba bayanlar hamilelikde ne kadar ilaç ve ne kullaniyorsunuz ? Ben troid hastasi olan bi anneyim.troid hapi kan hapi ve folik asit kullaniyorum sizce çokmu ? Yoksa normalmi siz nelrr kullaniyorsunuz?
Candice07 Tusemefe8134 12. Haftaya kadar folik asit ilacı. Sonrasında folik bitiyor, kan ve demir ilacı basladı.31. Haftamdan itibaren de +2 ilaç daha eklendi. Magnezyum ve d3 vitamini. Bu şekilde ilerliyorum.
Kediannesi123 Tusemefe8134 erken doğum riskim var progestan, pruloton, magnezyum, endol, Demir ilacı, multivitamin ve coraspin kullanıyorum ha birde d vitamini var. Sizce çok mu sizin ki🤣
Bsmlh Tusemefe8134 troid ilacı kan ilacı arkasından devıt 3 arkasından Mom vital DHA alsam magnezyum ve aspirin oksaparda vardı ama kesti baştan beri ilaçlarım boyle
Mrb002 Tusemefe8134 demir ilaci, tiroit ilaci, d vitamini, multivitamin, progestan, arti iki tane magnezyum 😂 neyi ne zaman icecegimi sasiriyorum artik 🤷🏻♀️
zeynepbalci Tusemefe8134 kan, kalsiyum, magnezyum, d3 damla, vitamin, balık yağı. Evet bu kadar benim 🤗🤗
biranneikikedi Tusemefe8134 o kadar çok ilaç kullandım ki hem gebelik dolayısıyla oluşan nedenlerden hem kendi sağlık sorunlarımdan kaynaklı, bence bu konuda dinlemeniz gereken tek kişi doktorunuz. Değerlere göre size göre yazıyor tüm ilaçları bizim az ya da çok dememiz sizi yanıltmasın 🙏🏻
Kediannesi123 katipannee geçen hafta başladım haftada bir kontrole gidiyorum zaman vermedi ama 22. Haftaya kadar kesin kullanacam sanırım günde 3 tane içiyorum
September_ Tusemefe8134 aynı şekilde tiroid ilacı kan hapı düzenli kullanmak zorundayım doktorum ek olarak vitamin ilacı Demir ilacı magnezyum ve kalsiyum da verdi. Bir sürü var yani 😄
Nurgullmom Tusemefe8134 Folik asit ve kan ilacıni hamile kalinca veriyolar zaten bi zaman sonra folikasiti bırakiyosun kan ilacı doğurana kadar hatta daga sonrasida iciyosun. 16.haftadan sonra devit3 kullanmaya basladim. Bel takılmalarim kramplarım olduğu icinde magnezyum ilaci verdi takviye yani suan kullandigim 3tane ilac var. Gerci hepside vitamin olarak geciyo bi zarari yok. Sizinkinide doktorunuz yazdiysa bi sorun yoktur
rozerrin_63 Tusemefe8134 oksapar 4000, folbiol folik asit, pregnom vitamin ilacı ,ferrum citamin ilacı, progestan 200 mg düşük tehlikesine karşı çokmu ? 😂
Minikbebek25 Tusemefe8134 ben de coook ilaç kullanıyorum maalesef sağlıklı gelsinler yeter ki dayanmaya calisiyorum