Meltem Ebaa canım ben 20 haftalık hamileyim kıyafetlerim oluyor hala ama elbıseyle daha rahat oluyorum 🤰🏻
zlemAtAcar Ebaa eşim iki adet tayt pantolon almıştı defactodan. Çok kullanışlı. Birde kayınvalidem lcwaikikiden kot pantolon aldı. Hepsi çok rahat. Bu mağazalara bakmanızı tavsiy ederim.
Meltem zlemAtAcar ıstediğimiz zlemAtAcar evet bende tayt falan aldım evde gıyıyorum cok rahat gercekten zaten gobek buyudukce ayarlıyorsun belini😁
Ebaa Pantolon buluyorum bluzlarımda oluyor ama ben bir mont alamadım bir türlü nereden alacağımı şaşırdım gebe mağazası kapanmış bulamıyorum başka yer ziyan olsun istemiyorummm
Zeynepelin Ben cok fazla hamile kiyafeti alamdm kendi kiyaftlerm oluodu ama lcwaikiki ve defactoda gzl seyler vr carsiyada bakabilrsin mont olarakta ben arkadsmdan almstm dha sonrdan kullanamicgm icin almak istemedm
Ebaa Zeynepelin banada ziyan olucak gibi geliyor sonrasında olmıcağı için bakıyorum bursada hamile mağazası da yok bildiğiniz hırkayla geziyorum hatta doktorum bana geçen çok ince giyiniyorsun dedi ve gülme krizine girdim 😂😂 bulamayınca alamıyorum diye