Tugba__- Merhaba anneler benim hafif hafif sağ kasığında bazende boşluğumda ağrı var 20+6 haftamdayım bebek de hareket ediyor çok şükür acaba büyüdüğü içinmi yaşayan varmı pazartesi randevum var ama merak ettim ilk gebeliğim
drn05 Tugba__- bende de var o haftalarda başladı ve geçmiyor 😔 çok ayakta kalınca çok ağrıyor bendeki ağrı sol kasıkta ve damarlarım morardı. Ama doktorum gayet normal karşıladı 🙈
Bloggeranne_93 Canım bende 16 haftalığım aynı sıkayet bendede var kasığımdan bacagıma vuruyor. Ama ben büyümeye yordum dediğin gibi
Tugba__- Bloggeranne_93 insan her ağrıda merak ediyor allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin insaAllah😊
Tugba__- drn05 anladım bende yorulunca daha çok olduğunu fark ettim banada normal ağrılar geliyor bebekte büyüyor artık neticede iyi hayırlı düşünelim 😊
drn05 Tugba__- sol bacağımda variste oluştu sonradan sanırım kasıkta ki de varis ağrısı kabullendim artık napalım benimkide böyle geçsin 🤣
Tugba__- drn05 vallahi hergun yeni bi ağrı sanki nöbetlesiyorlar 🤣 ama şükürler olsun sağlıklı olsunlar da