DemetBeril Ncmtntuuba evet açılman olmazsa. Suni sancıyla da çektiğin acıyla kalacaksın. Hayırlısı olsun sizin için
Bmom Defnedoga çoğu doktor 41+3 e kadar bekliyormuş canım ama inşallah kendiliginden gelir o kadar bekletmez kaçıncı haftada başladınız pilates yürüyüş vs yapmaya
Defnedoga Bmom bi bebegim daha oldugu için hergün yarım saatde olsa onu dışarı çıkardım yürüyüş yapmış oldum yani hep yapıyordum yürüyüş son bi aydır da bi saat falan yürümeye başladım. Pilatesi de 30dan sonra başladım
Defnedoga Ncmtntuuba benim ilkinde 25saat sürdü suni sancıyla açılmam. Sonunda doğum yaptım. Bide yapamasam sezaryen a alsalardı çektiğim acı kaar kalacaktı yanıma
Bnselz Defnedoga ben migrostan anans kestirttip aksam 20 de hepsini bitirdim . 22:00 gibi kasılmam baslamıs ben anlamamıstım. Uyudum sabah 5 de bir samcı geldi baktım 10 dk bir . Sonra tekrar uyudum. 8 de artık uyandım 5 dk bir olmus sonra has gittik zaten 4 cm olmusum bile . Bende yaramıstı yani insallaj sizlerde de yarar🙏🏻
Ncmtntuuba Eylul2107 aynen çok dikakt et bugün doktor riski var bu haftaların dedi diye pazartesi gününe kader beklicek snra sezeryan dedi
Buseumut2011 Bnselz sancılarınız nasıldı kasıkta mı belde mi şiddeti nasıldı acaba bide tam dakikası dakikasına mı geliyo sancı geldiği zaman
Eylul2107 Ncmtntuuba bencede hemen olun benim sezeryan sansim olsa iki dkka düşünmem olurm, her wc ye gidisimde bakiyorm leke su falan varmi bsy yok, bazende hareketli bazende hareketsz en ufak seyde acile giderm artk,
Ncmtntuuba Eylul2107 valla bende senin gibiyim inan korkuyorum çok hemde deli gibi noraml istiyorum ama pazartesiye kadar zamanı var