Bebegimgeliyo Kızlar abimin düğünü var ve abiye tarzı güzel bir elbise almam lazım abim benim için cok değerli o yüzden çok özenmek istiyorum basit bişey istemiyorum varmı fikri olan düğün zamanı 6 aylık oluyorum .
Kayraninannnesi Bebegimgeliyo canım göğüs altından itibaren bollaşan rahatça giyebileceğin bir sürü güzel abiye var bende fotoğraf çekimi ve bir düğün için aldım mesela öyle bir model ama dolaptan aldım 500-600 abiyeleri 1 kere giyip en fazla 200 den satıyorlar bana ordan almak daha mantıklı geliyor kırmızı şık bir abiyeyi 100 TL aldım
Bsra06 Bebegimgeliyo durumun müsaitse özel dikim bedenine göre yapabilirsin… internette hazır satılan hamile abiye bence bulursun ama bedeni denemeden de alınmaz… altına hamile tayti giyip üstüne şık taşlı bol kesim biseyler de uydurabilirsin…
Gizemceylan Bebegimgeliyo illa satın almak istemezsen kiralayan sayfalar var instagramda onlar bana çok mantıklı geliyo çünkü gebelik geçici bi süreç 🌸
Serendipity Bebegimgeliyo simdiden model belirleyebilirsiniz bence cunku kilo durumu cok degiskenlik gosterebilir. Erkenden alirsaniz dar yada bol gelme ihtimali yuksek
Bebegimgeliyo Kayraninannnesi zaten balık tarzı istemiyorum yada vücuda yapısan istemiyorum bol alırım rahatıma cok düşkünümdür 🤣🤣
Bebegimgeliyo Bsra06 durumun müsait ama vaktinim yok eşimin işinden dolayı doğudayız ve burda yapabileceğim bir yer zaten yok düğünden 2 gün önce gidebiliyorum memlekete o zamanda vakit kalmıyor mecbur hazır alcam
Nly_csr Şuan kaç bedensiniz , kilolu bayanlar için olan ön kısmı tül detaylı abiyeler gayet şık duruyor bir zamanlar 120 kiloydum da o dönemler de hep o tarz abiyeler tercih ediyordum 😊 şükür mide ameliyatı sonrası gitti kilolar
OzgeAlya Bebegimgeliyo Trendyol da harika hamile elbiseleri var tabi böyle şatafatlı degil ee malum göbek var 😅 💃
OzgeAlya Bebegimgeliyo Bir kaç model attım 🤭 benimde kardeşimin sünnet düğünü var Mayıs’ta bende hala kararsızım 🤷🏻♀️
Bebegimgeliyo OzgeAlya kırmızıyı favorilere eklemiştim canım daha önce ama diğerleri pek tarzım değil benim sağol teşekkür ederim 🥰🥰
Ays0 Hamile fotoğraf çekimlerinde giyilen elbiseler gibi şeylere bakabilirsin aslında çok güzel şeyler var