Balarisi23 amin sağolun istiyoruz ama bakalım Allah inşallah en kısa zamanda nasip eder. başınız sağolsun gerçekten zor durum yaşamayan bilemiyor maalesef. ben aslında şunun için sordum c677t geni düşüğe sebep olmaz diyor doktorlar ancak ben çok araştırdım bu geninde pıhtılaşma olan insanların genellikle önce suyu gelerek erken doğum ya da düşük yaptığını gördüm. Asla ama asla doktorlara bunu anlatamıyorum. Ben yine çok araştırdım bu konuyu da birçok arkadaşa doktorlar hamilelik öncesi bu takviyelere başlatmamışlar, hamile kaldığında gel kan sulandırıcıya başlayalım demişler. Doktor bana bu takviye ve ilacı verip 2 ay daha korun dedi, aynı durumda olan başkalarına sordum soruşturdum kimseye dememişler bu yüzden doktor değiştirdim. Diğer gittiğim doktor korunma, bu senin genin değiştiremeyiz dedi. Bu forumdan bir arkadaş bu genin folat ve b vitaminlerini aktif hale getiremediğini, doktorun 2 ay bu ilaçları kullan diyerek bu depoları doldurmayı amaçlamış olabileceğini söyledi. Ben de şaşırmış durumdayım, korunmadığımız halde 2 ay da olmadı zaten. Siz de telaş etmeyin dediğim gibi birçok doktor zaten korunmayın hamilelikte kan sulandırıcıya başlarız diyor. Belki folikasiti ilk 3 ay değil de tüm hamilelik boyunca kullandırabilirler.