Kevserrrr1 21+5 hamileyim dün kontrole gittiğimde doktorum bebeğimin karın bölgesinin 3 gün arkadan geldiğini söyledi. 3 hafta sonra kontrole gidicem düzelme olmaz ise kan sulandırıcı iğneye başlayacağını söyledi. Bu şekilde iğne kullanan var mı ? Nasıl kullanılıyor ? Kullanıp sorun yaşayan oldu mu ?
Elbet-birgun-kavusacagiz Kevserrrr1 kan sulandirici igne kaninda pihtilasma olanlar kullaniyo. Gerilim geriligi icin kullanildigini sizden duydum
plakayerli Kevserrrr1 bi de üç gün çok normal değil mi bir hafta geride olması bile normal. Benim başı ayrı günde bacak boyu ayrı günde karnı aynı günde. Bilemedim isterseniz bir doktora daha görünün. İğne pıhtılaşma için kullanılıyor benim bildiğim de
Bsmlh Kevserrrr1 ben baştan 5 ay kullandım ama aspirini hiç kesmedik 30 H hala aspirin kullanıyorum eğer gelişim geriliği artarsa tekrar oksapar kullanmaya başlatıyorlar Buda su demek oluyor kordonda direnç var artışa göre bakacak
Kevserrrr1 Elbet-birgun-kavusacagiz hayır öyle bi sorunumuz yok demedi öyle birşey karın bölgesi geriden geliyor dedi sadece. Muz ve kaşara ağırlık vermemi söyledi.
Birfincanlatte Kevserrrr1 Elbet-birgun-kavusacagiz damarları dar bebek beslenemiyorsa ondan verilmiştir
serenty_123 Kevserrrr1 kordonda çentik olması durumun dada beslenme geriliği oluyor çocukta oyuzden başlatıcam demiş olabilir doktor
Kevserrrr1 plakayerli takip edicem dedi gerileme çoğalırsa sıkıntı dedi iğneye karar verdiği zaman başka doktora da giderim başlamam hemen..
Bsmlh Kevserrrr1 kesınlıkle karar verıldıgınde başlamalısın cunku o kan sulandırıcı direncı kırmada yardımcı çok büyük etken ama önce aspirin verıyorlar
Bsmlh Kevserrrr1 benımde gelişim geriliği canım beslenmiyor işk bebekte olunca bunu riske atmadık 5 kadar iyi geldik kestik ama 26 haftayı geçtik direnç cıktı simdilik aspirin ile takıp ediyoruz
minikprensimmm123 Kevserrrr1 Bende kullanıyorum canım iki kaybım var 8 haftalıkken gelişimleri durdu pıhtılaşma çıkmadı ama doktorum hem iğne hem aspirin başladı
Kevserrrr1 minikprensimmm123 Allah yardımcın olsun canım umarım sağ salim alırsın kucağına kullanan çok demek ki çevrem de olmayınca korktum aslında baya
Birfincanlatte Kevserrrr1 merhaba. Bende kullandım günlük 4 litre su içmemem ragmen dr bana hiç mi su içmiyorsun derdi. Damarlarım darmış bebek beslenemiyormuş örmegin derdiki sen kilo peynir ye bir oturmanda bebege 250 dr anca gider derdi ben 6 ay kan sulandırıcı kullandım. İgne şeklinde idi kolumdan eşim yapıyordu
Kevserrrr1 Birfincanlatte ya asıl o moralimi bozdu yani yememe çok dikkat ediyorum günlük süt,kefir, maden suyu, yoğurt,kuru yemiş, muz tüketiyorum 5 ayda 8 kilo aldım napcamı şaşırdım şuan
minikprensimmm123 Kevserrrr1 Amin kuzum inşallah benim çevremde kuzenlerim felan hep kullanıyor aslında iyi bir şey bebeğe kan akışı daha güzel gidiyor muş ve daha iyi besleniyor muş