yaseminmelisa 5 haftalik hamileyim vajina utrasonda kese gorundu ama sezaryan yerine yakinmis basina gelen varmi
Sibelrx yaseminmelisa bildigim kadariyla cocuk zaten yavas yavas yukari cikar her hafta buyudugu icin
Aysenturnaaa yaseminmelisa nasıl sezeryan yerine yakın oluyor ilk defa duydum ne sakıncası olabilir ki
kalben_duam yaseminmelisa başlarda kasıkta oluyo büyüdükçe yukarı çıkıyo bebek. Bunu söylemesinin manası ne açıklasaydı ozaman neden kafa bulandırıyo
Elifdikel yaseminmelisa Daha küçücük mercimek kadar şey suanda öyle bişey olmaz zaten ilerisi içinse bilemicem ama bebek zaten büyüdükçe yukarı çıkıyor hiç öyle bişey duymamıştım
serenty_123 Keseniz aşağıda ozaman oyuzden öyle söylenmiş benimde 15 haftalıkken doktorum kese dikişlere yakın yukarı çıkmasını beklicez dedi 2 sezaryen arasi 15 ay oyuzden olmuş olabilir dedi erken hamile kalmissin dedi yani
Kubraaa38 Ben sezeryandan 3 ay sonra hamile kaldım bi sorun olmadı yavaş yavaş bebeğin eşi yukarı çıkıyor Allah’ın izniyle
serenty_123 yaseminmelisa yaseminmelisa haftalar ilerledikçe çıkar yukarı cnm dinlen bol bol ağır iş yapma
yaseminmelisa kalben_duam dedigi sezaryan yerine yakin eger orda buyume yaparsa dikis patlama ihtimali var tek aciklamasi bu carsambaya kontrole cagirdi tekrardan sonlandirabilirm dedi
yaseminmelisa serenty_123 11 aylik kizim var birde 6 yasinda kucuk olan iki dakika pesimi birakmio ins normale doner