biranne_1 Kızlar daha çok yeni miniğim 4 haftalık ama ağrım oluyor belim ve karnım da çokta üşüyorum üşüttüğüm için mi yoksa minikten mi bilmiyorum 🥺 korkuyorum da sizde de oluyor mu böyle ?
Cimen_bebek biranne_1 Oturup ağladığımı bilirim o ağrılardan ve hala da çekiyorum belim kopuyor sankı. Gece uykusu bile yok. Oğlum olacak nasipse ve herkes oğlan bele vurur dedi durdu doğruymuş gerçekten. Yine de bi doktorunuza danışın tabi bunlar kulaktan doğma bilgiler benim doktor normal diyo.
kucuktosbik27 biranne_1 ya bu adet ağrısı haftalara yayılıyor ben ilk gün ağrı çekerdim sonra geçerdi hamilelikte günlerce olunca bende çok gerildim. Ama normal bi durum gene kendini üşütmemeye çalış canım
Aleynaezel Bende 5+2 Benımde agdet agrısı gıbı agrım oluyo arada bel agrısı yorgunluk felan onlar normal ama üşütme kendını dıkkat et
biranne_1 Aleynaezel elimde değil çok üşüyorum sıcak su torbası ile ısıtıyorum kendimi düzeliyor sonra başa alıyoruz 🙃
Aleynaezel Anladım canım ama ne olur ne olmaz koru kendını çocuk çünkü çok yenı üşütme daha rahmıne tutunmadı bende çok dıkkkat edıyorum bende daha yenıyım ınşallah sağlıklı bır sekılde kucaklarımıza alırız
biranne_1 Aleynaezel ne kadarlık canım senin birde folik asit değerim çok düşük sağlık ocağında baktı git dedi ama randevu yok sat 10 Şubat benim
kucuktosbik27 biranne_1 dikkat ediyosan sıkıntı olmz canım üşüyorum dedin diye dedim. Bel ağrısıda normal ilk zamanlar vücut adapte olmaya başlıyor korkacağın birşey yok☺️
Aleynaezel Bende 5 hafta 2 günlüğüm canım benım de çok düşüktu degerler suan ıyı Pazar günü kese görucem inşallah