Vuslaaatt 20. Haftamdayım 2 gündür hareket etmiyor 2 gün önce kıpır kıpırdı normal mi bu durum ? Karnımla oynuyorum Hareket eder diye ses yok tedirgin oldum
belizdoruk Vuslaaatt canım hiç mi hareket etmiyor ediyor da az mı ben 27 hafta dayım dün daha bebeğim öyle aşırı hareket etmiyordu bugün ediyor günden güne değişiyor hareketleri
Arya92 Vuslaaatt o haftalarda haraketleri sürekli ve düzenli olmaz .haraket edecektir ama hergun hissedeceğiniz boyutta olmaz.sakin olun.28.haftadan sonra düzenli oluyor yani hergun hissedilmesi gerekiyor diye biliyorum
Bebitomubeklerken Vuslaaatt bende 19. Haftamdayim 2 gun oncesi cok net hissediyordum iki gundur bisi hissetmiyorum bende tedirginim
prensesyolu625 Ben de 28 haftaligim bebeğim bir kaç gündür hareket edip etmemekte kararsız gibi bir küçük kiprama gibi oluyor simdi tekme atacak diyorum gerisi yok bir kaç gün önce baya oynuyordu kameraya bile cekiyordum
Tuba704 prensesyolu625 aynen anlattığın gibi yaşıyorum post bile açtım doktorumu aradım takip et tekmeler azalırsa gel doppler yapalım dedi ama minik minik atıyor ama günde 5-6 defa belki acaba büyüdükçe şekil mi değiştiriyor bilmiyorum 🙄
Vuslaaatt Tuba704 biz mi evham yapıyoruz anlamadım ki mutsuzlaştım hareket etse canlanıcam resmen bende takip ediyorum doktoruma söylemedim daha ama
Liyaninannesi Muzik dinletin ve konusun onunla. Sizi duyuyor muhtemelen tepkide verir 😊 hareket etmedigi zaman bende oyle yapiyorum. Elinizi koyun karniniza hissetsin 😊
Vuslaaatt Liyaninannesi acaba yeni yeni hissetmeye başlıyorum diyemi anlamıyorum müzikte dinlettim :(
prensesyolu625 Vuslaaatt aynen bende bi hareket etse mutlu olacam stres yapıyorum hareketi hissetmeyince
Babies16 Benimde 3 4 gun once kilir kipirddi sorna 2 gun varla yok arasi gunde 2 3 hareket hissettim.bugun biraz daha iyiydi bi ara ediyordu.keyflerine gore mi deisiyor nasil oluyor bende anlmadim
Tuba704 Babies16 bende aynı şekilde pozisyon mu değiştiriyor anlamıyorum beni telaşlandırmasıyla kalıyor o kadar 😞
GldnUysll Daha yeni yeni hissetmeye baslarsn ve o haftalarda bebegn hareketli duzenli olmaz surekli kipirdamaz aslinda kipirdiyorms ama cok guclu olmadigi icin sadexe sert hareketlerini hissedermisiz bende oyleydim hatta doktora gittim o soyledi bana bunu korkmayn sut icip sirt ustu uzanin dinlenin biraz