NaneLimon36 Zlyhh bende bende 💃💃💃 kontrolümüz var bugün cinsiyet öğrenmeye gidiyoruz siz naptınız öğrenebildiniz mı acaba 😊 bide doğum 2 eylül gibi demişsiniz de uygulamalar 29-30 ağustos gosteriyor bende 😊
3MelekAnnesi3 Sudeozkan 15 haftalıgız bizde son olarak 5 Eylül dogum tarihi görünüyor ama ben 15 eylüle kadar durmak istiyorum
Zlyhh NaneLimon36 daha söylemediler net ama özelde sordum tahminde bulundu sadece 😍 çok merak ediyorum oysaki .
3MelekAnnesi3 Elifgokce yok sancım agrı sızı olmazsa 40 ta hemen yatıs kabul etmek istemiyorum beklemek istiyorum yani 😂yoksa ucuna geldiyse nasıl duruyum 😂
zeytinkiz Sudeozkan programa göre 6 Eylül ama kısmet tabi erken gelirse agustos sonu da olabilir doktorum bişey demedi daha 🤭
Berryusss fatmakolay bende cok merak ediorm Rabbim.saglikli sag saglim kavusalim gerisi önemli degil gerci
fatmakolay Berryusss amin inşallah sağlıkla gelsinler de cinsiyet önemli değil bizimki meraktan ikili testi yaptırırken erkek gibi dedi ben de nedense hep erkek hissediyorum
Kuzucccum Elifgokce ben de bı hafta on güne gıtmeyı düşünüyorum bakalım ıns ozmana ogrenırız artık 🥰 ılk gebelik mi sizinde
pnrysfdnz Kubra25_26 bizde bugün 12+3 buraya gore 20 sinden sonra ama daha da erken olabilir benim ilk bebe 38+1 de geldi sezeryanla