Herkese merhaba sevgili anneler,
Klasik bir şekilde acaba bende bir gün buraya doğum hikayemi yazabilecek miyim şeklindeki klişe cümleyle yazıma başlayayım 🐥 Çok şükür güzel ve sağlıklı bir hamilelik süreci geçirdim.Sonunda da Rabbime ettiğim duaların karşılığı olarak normal doğumla bebeğimi kucağıma aldım.Kısa keseceğim en basından beri doktorumla Allah izin verirse,nasip ederse normal doğum konusunda anlaşmıştık.Doktor bu konuda en büyük şans gerçekten çok şükür o konuda da sıkıntı yaşamadım kendisi gerçekten son ana kadar bekledi,ilk gebeliğim bu benim için önemliydi 🙏🏻 Artık sıra son kontrollere gelmisti,bebeğim gününü doldurmasına rağmen bir türlü gelmiyordu.Bir gün belirledik 17 Şubat, o gün saat sabah 9.30 ta yatışım yapıldı ve suni sancı takıldı.(Suni sancı ile bir çok yorum okumuştum forumda zira çatı muayenesi hakkında da öyle korkulan gibi olmadı çok şükür herkesin acı eşiği farklıdır bu da önemli bir detay ama ben regl
dönemimde hiç agri çeken bir insan değilim ona rağmen oyle aşırı bir agri yaşamadım o yüzden tarif edemiyorum) saat 15.30
a kadar sancıları oyle çok şiddetli hissetmedim dalgaları hep sabırla nefes alarak karşıladım , o zamana kadar olan açıklığım sadece 4 cmdi.Saat 16.00 dan sonra açıklığım 5-6 cm… ve son olarak saat 19.00 da 10 cm e ulaşmıştı 19.05 te oğlum Kıvanç’ım dünyaya geldi.İnanilmaz yaşanması gerçekten çok güzel bir duyguydu o anlar.Allah herkese nasip etsin inşallah.Şimdi 22 günlük oldu bebeğim zaman çok çabuk geçiyor.Her anın kıymetini bilin sevgili anneler,kimselere kulak asmayın.Bol bol dua edin ben Meryem ana otundan da faydalandım sonuna kadar inandim.Hayatta hersey inanmaktan geçmiyor mu zaten ☺️ Son olarak Allah herkese en hayırlısından en sağlıklısından doğumlar nasip etsin inşallah 🙏🏻 Sevgiler 💐
Not:Sormak istediklerinizi yorumlara yazabilirsiniz 😌