ilknrkrkc Gaziosmanpaşa Avrupa Şafak Hastanesi Akın Varlık’a gidiyorum bende çok memnunum. SGKlı muayene ücreti 115 ₺
Mihriiiii Sedanur28 anliyorum tabi kişisel tercihiniz simdiki doktorunuzdan memnunsunuzdur umarım doktor önemli 🥰
bebissveannesi Gbbc bende ona gidiyorum ama instagramdan paylaştığını gördünüz mü artık ilaç yazma vs acil olmayan sorulara falan telefondan cevap vermeyeceğiz asistanımda vermeyecek çok yoğunuz diye bir paylaşım yaptı o yüzden biraz tereddütte kaldım
Gbbc bebissveannesi Evet bende gördüm ben 50 gün önce doğum yaptım ama bi yandan onlarada hak vermek lazım zaten çok yoğun bir doktor ve gece gündüz sürekli hastanede
Dry34 katipannee emniyet personeline hangi hastaneler indirim yapıyor . Muayene ücretleri gerçekten çok fazla . Ben doğuma nasip olursa eğer Kesin Türkiye hastanesine Dr Ayşe solaroğlu na gideceğim ama muayene için indirim olanlara gidebilirim
bebissveannesi Gbbc tabi hak veriyorum ve kesinlikle saçma şeyler için yazan biri değilim ilk gebeliğimde toplam 9ayda bile 9 kere yazmamışımdır ama ulaşabilecek olmamın rahatlığı vardı şimdi böyle olunca bi tedirgin oldum bakalım yarın gidince konuşacağım
Ozlem1992 Ben ablaminda kuzenimin de doktoru İbrahim Çelebi bey var Esenler’de avicenna Hastanesi’nde şuan ona gidiyorum.
Ysemra prensesannesi_34 koc üniversitesi hastanesi doc.dr. Ebru Çelik kendisi ayni zamanda perinatalog