prensesannesi_34 Dokor tercihimi henüz yapamadim.. Devlettekiler ilgilenmiyor sizin doktorlarınız nasıl.?
Mihriiiii prensesannesi_34 ben özel yaman tıp merkezine gidiyorum güneşli de. Doktorum eray balcan ilgili ve iyi bir doktor memnunum. Her kontrolde uc boyutlu görebiliyoruz bebegi ve mutlaka uc boyutlu ciktisini veriyor bebegin🤗 muayene ücreti de sigortali 100 tl
Haticearen prensesannesi_34 gayet memnunum doktorumdan Esenyurt reyap hastanesi berçem karabina muayene 140 nst 26 haftaya doğumumuz var
Minikbiranneee prensesannesi_34 medilife beylikdüzü selda hanıma gidiyorum kilisde olmama rağmen doğuma oraya geleceğim ilgisnden ötürü 😊ilk gebeliğimde de takip be doğumu kendisi yapmıştı
Hatice9620 Özel çapa hastanesi Dr Altay Kartal çok ilgili bir doktor 7 24 cep telefonumdan ulaşabiliyorum kendisine eğer Altay hocaya gitmeseydim ynı hastanede Cengiz hocaya giderdim kesinlikle çok tatlı tontiş Bi doktor esprili
Dvoz1993 Hatice9620 bende özel çapadaym doktorum şifa hanım yarın gidicem hatta :) 15 haftayız cınsıyetını bakalm soyler mi
katipannee Özel ataköy hastanesi dr.seyfettin özvural 15₺ muayene ücreti (anlaşmalı kurumlar emniyet personeli adliye vb)
Dry34 Türkiye hastanesi Dr Ayşe solaroğlu. muayene 220 doğum 5600 sezaryen 6200 demişlerdi ama mutlaka gitmelisin Durumun uygunsa
babyceylan Bahcelievler nisa hastanesi Derya kanza gul doktorum istedugim vakit irtibata gecebiliyorum cok iyi bir doktor. Muayne ucreti 170 Normal dogum 2500 sezeryan sgk var ise 3600 yok ise 8000 tl.
katipannee Sedanur28 ben çok memnunun bir sıkıntım olursa telefondan da görüşüyorum istediğim zaman gidip muayenede olabiliyorum bazı hastaneler eşleri almıyormuş en başından beri eşimle birlikte gidiyoruz
Sedanur28 Mihriiiii ben oraya gittim ama 3 boyutlu vermedi mesela bana…yüzünü bile göremedik renkli bozuk dedi sadece ölçümleri yaptı çıktı bile vermedi 😔