Derinsmom minikprensesimmm valla adet sancısı gibi geliyodu karnımın altına belime hatta son gün makat kısmıma ağrı girmeye başlamıştı yalancı sancıdır dedim ama akşam bi anda otururken içimde bşey pıt dedi ve o an suyum gelmeye başladı 🙈
1maviyol Seher- doğru ☺️ Hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun 😚 allah normal isteyene normali nasip etsin inşallah
imerveg Melissaunall benim doktorum cocugu 5 kilo dogurmami istiyo galiba 😂😂 allah allah garip cidden. Valla icimi rahatlattin cok sagol🙏🏻
Junniorkoc minikprensesimmm benimde 12 gün😍 günlerdir ağrı çekiyorum doktor eli kulağında dedi ama ne gelen var ne giden ☺️🥰
babyceylan imerveg az degil.cokta degil haftasi ile uyumlu 37. hafta da 2800 civari oluyor zaten 3 u gecti mi ileri 2600 altina dustu mu gelisim geriligi var diyirlar sizin doktor abartmis biraz
imerveg babyceylan valla cok sevindim gercekten cok tesekkurker 🙏🏻 doktorla konustukca hayrete dusuyorum valla ne yediysem ne yaptiysam cocuk boyle yani fazlasini aldiramadim🤷🏻♀️
D_Canblt cerencann aynı benimde karnım kasılıp sertleşiyor sonra gevşiyor ama sancım falan yok sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi 😇
Fatmagunaay Nursel67 bende 37+1 de kontrole gittiğimde bebegin kilosu 3300 dedi. 4 ü geçerse normale alamayacağını söyledi. 38. Haftada tekrar kontrolüm var 3500 ü geçmemesi gerekiyor dedi. Size böyle bisey söyledi mi