Beren123 Radyoloji uzmanı da detaylı ultrasona giren var mı .normalde perinotoloji uzmanın bakması gerekirken doktorum beni radyologa yönlendirdi acaba bu şekilde sağlıklı bir ultrason olur mu bilgisi olan var mi
Buketkucuk Beren123 ben radyoloji uzmanı ile girdim detaylı ultrasona çok memnun kaldım cinsiyetimizi de doğru bildi
Dryalp Beren123 olur elbet uzmanlar onlar benmde hemen cinsiyeti söyledi direk ulturasonda karnıma götürdüğü an sonunda bır kız geldı dedi baya bılgılıler
Gizem93- Beren123 İlk defa duydum radyoloji uzmanı bakar zaten detaylıya öbürü ne alaka ki. Benim de radyoloji uzmanı bakmıştı inciğine cinciğine kadar herşeyini kontrol etti çok memnun kaldım.
yelizb Beren123 radyoloji uzmanları da bakıyor ama perinatologlar bu iş yani özellikle riskli gebelik takipleri çok olduğundan ben daha güvenilir olduğunu düşünüyorum..
Gizmolata Gizem93- perinatoloji uzmanları bakıyor aslında canım ama radyoloji uzmanlarıda bakıyor. Per. Uzmanı işin daha pahalı olan kısmı öyle diyim bide daha uzun sürüyor galiba. Sizin kaç dk sürmüştü
04052016mh Beren123 hiç bilgim yok canım benim doktorum detaylı ultrason ile bakmıştı başka yere yönlendirmedi
Gizmolata Gizem93- yine iyi bakmış radyoloji uzmanları o kadar uzun bakmıyor. Aman düzgün bakmış olsunlar sağlıkla alalımda kucağımıza 🥰
Gizem93- Gizmolata Yok işinde gerçekten mükemmel bir doktora gittim kendi doktorumun arkadaşı zaten hiç tereddüt etmedim :) amin cümlemizin çocukları sağlıklı olsun.