Taze-Anne28 32 haftalık gebeyim şu yalancı sancıyı merak ediyorum ne zaman başlar belki oluyodur da ben fark etmiyorumdur. Yürüyüş yaparken karnım taş gibi sertleşiyor yürüyemeyecek gibi oluyorum oturuyorum dinlenince geçiyor acaba bu yalancı sancı mı
Onemother Taze-Anne28 aynı sorun bendede var hatta çok yürüdüğüm zaman karında kasılmalarım başlıyo ve yürüyemiycek hale geliyorum yalancı doğum sancısı yazıyordu internette
Taze-Anne28 Onemother aynen bende öyle okudum da hiç sancı gibi değil eğer doğum sancısı da böyle olursa yaşadık 😁 [silindi]
Siibeell Taze-Anne28 kişiden kişiye değişir benim 34. Hattalarımda başlamıştı ama bazılarında hiç olmuyo yalancı sancılar
momsboys Taze-Anne28 karnına aniden kramplar giriyor veya beline bu yalancı sancı . Eger regli olacakmıs gibi başlayıp yavas yavas artıp düzenli aralıklar ile geliyorsa dogum baslıyor demektir
Hann Oturunca, uzanınca yada sıcak duş aldıktan sonra geçiyorsa bu yalancı sancıdır. Gerçek doğum sancısı dinlenince geçmez ve sıklaşır.
Mlk8 Taze-Anne28 adet olacağınız zaman nasil belinize kasiklariniz ağrır aynisi.ama farki dinlenince geçiyor ya da duş alınca geçiyor olması. Geçmezse gerçek sancı demek😀