asliiyorgunn mervetrk dualarım sizinleeee inşallah sağlıklı bir gebeliğimiz olurrr içim kıpır kıpır 🙄
Bebebebe mervetrk canım bnimde geç döllenmeydi 4+5 te zor gördük keseyi bebek zaten yoktu bn baya bi bekledim 9. Haftamda gittim hastaneye kalbini falanda duyayım diye sen de bi bekle bakalım .
mervetrk Bebebebe bnde keseaını 4+5de gordum karından 8 mm ıdınrahat gordu ozaman doktorr hıc bole bısey der dıe dusunmemısdım 1 hafta snra bugun 18mm ama bebek yok ıste dua edın bana 😔 1 hafta snra gıdıcem bi
mervetrk Bebebebe bırda ben yumurtlama tarıhımı bılıorum sansa ogun doktora gtmısdım yumurtan epeı buyumua bugın yarın catlar demısdı 11 subatta yumurta buyumısdu 13undede asırı bı akıntı olmusdum anladım catladıgını o ara kaldım kaldıysam yanı
Bebebebe mervetrk canım bekle bak ben bir ay bekledim nerdeyse hiç düşünmedim bir hafta dediyse on gün bekle sen garanti olsun sonra bide kalp atiı için çağırcak onada stres yaşicaksın
pikachuu mervetrk yolk kesesi kesenin icinde minik bir baloncuk. Bence bosuna telas yapiosun 10 gun snra git. Bak hersey normal olcak