Esma-demirr Merhaba kizlar regl günüm 2 gun geçti gebelik testim bozuk cikti ovulasyon testiyle yaptim sizce hamilemiyim https://imgyukle.com/i/NLBn6A
Nesityyy Esma-demirr Şimdi canik. Bi eczaneye git gebelik testi al boşuna burda umitlenme.. Ovulasyon testinde çıkacak bisey değil bu.. gebelik testiyle emin olursun ovulasyon la değil…
Smanrsmsk61 Esma-demirr ovulasyon da gebelik anlaşılmıyor diye biliyorum sadece yumurta çatlama olayını takip edip birlikte olacağınız günleri ona göre belirliyorsunuz sanırsam sizin çatlamanız gerçekleşmiş birliktelik olursa hamile kalma ihtimaliniz var gebelik testini de tekrarlamakta fayda var tabi
Esma-demirr Krktelif dünde yaptim bu şekilde çıktı. 22 aydır istiyorum gecen ay rahim filmi çekildim. Insallah vardır🙂
Nesityyy Esma-demirr yapma canım bunu ben burda aynı şeyi yaptım Kac ay Bi bilsen hep usrana uğrayan ben oldum sonunda..
Smanrsmsk61 Esma-demirr hayır regli zamanın da çatlama olmaz ama ovülasyona göre de hamileyim gibisinden düşünemezsin çünkü gebelik sonucu vermiyo bu yaptığın test tekrar bi hcg testi yapmanı yada kan vermeni öneririm inşallah gebelik vardır
Esma-demirr Nesityyy 5 ay önce dis gebelik geçirdim 1 ayda zor düşük yaptim şimdi rahim filmi çekildim hiç bir sıkıntım yok şu an doktora göre. Bir bebeğimin olmasını çok istiyorum. Galiba bu yüzden kendimi inandiriyorum
Meless Esma-demirr ben gebelik testinde pozitif çıktığında ovülasyon testinde de yapmıştım onda hiç böyle çift çizgi çıkmamıştı…
Hayalleredogru Esma-demirr 2 gün önce de yapıp bugün ciddi bir artış görsen var denilebiliyor ama yumurtlamamı yaklaşıyor gebelik mi onu anlayamazsın en iyisi gebelik testi benim gebelik testim silik çıktığında ovülasyonda bu şekilde çıkmıştı ve gün geçtikçe koyulaşmıştı
Deletedmom15262 Ovulasyon testi yanıltabilir LH değerini gösterdiği için Bazıları ovulasyonla öğreniyor ama iki çizginin çok koyu olması lazım en garanti hcg değeridir gebelik testi ve kan tahlili insallah güzel olumlu sonuç olur hakkında hayırlısı olsun canım💓🌹🤲🏻
Hamileyim-mutluyum Esma-demirr ovulasyon tetsibde hamilelik varsa ikisi de koyu olmalı dşye biliyorum sizin silik çıkmış bence hamilelik testiyle yapın inşallah hamilesinizdir
GizemSultan Esma-demirr ben gebeliğimi ilk teste öğrendiğim gün ovulasyon testiylede denemiştim merakımdan her ikiside çift çizgi pozitif çıkmıştı hamile olma ihtimalin çok çok yüksek şuan 😇