Planlı sezaryenle 38+ 4 sabah 10 da hastaneye yatış yaptık 11 de ameliyathaneye alındım. Doktorum 11.15 te geldi ve 11.25 te oğlumu yanağıma koydu 🥰 herşey öyle çabuk oldu ki ben şaşkınlıkla izledim 🤣 epidural anestezi oldum iğneyi hissetmedim bile diyebilirim ki normalde aşırı korkarım. Doktorum gelir gelmez bı ağrı testi yapıyorum dedi uyustum mu diye sonra hemen başladı. Anestezi uzmanı sağolsun sürekli konuştu rahatlattı beni şimdi bı cekistirme hissedeceksiniz dedi çok hafif hissettim ve 3-4saniye sonra oğlumun sesini duydum 💙 oğlumu içeri gönderdiler benim dikisler yarım saat kadar sürdü ardından beni de odaya gönderdiler ve oğlumu kucagima verdiler ❤️ hemşire hemen memeyi tutturmaya çalıştı minik oğlum da dünden hevesliymis hemen aldı süt değildi ama ilk süt denilen kolostrum doyurdu oğlumu 😁 ertesi gün de sütüm geldi. ilk yürüyüşten çok korkuyordum ama çok ağrılı olmadı şükür ne baş dönmesi ne mide bulantısı yaşamadım. Aynı gün gazımi da çıkardım dut kaynatmistim hastaneye götürmek için evde unutmuşum 🤣 bol su ve kayısı suyu içtim. Ertesi gün pansuman yapıldı ve taburcu olduk şükür 😊 evde de iki günde toplarladim 3. Gün artık kendimi idare edebiliyordum 4. Gün de annemlere kalmanıza gerek yok dedim😊 kendim kalkıp oğlumu alıp emzirebildim. Bugün 13. Gün birbirimize alıştık artık 😁 rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥰 sorularınızı yanıtlayabilirim Allah herkese sağlıklı kolay doğumlar versin.