Merveacrl Asiyeomur bizim hareketler çok fazla ara ara belime ağrı giriyo ve kuyruk sokumu ağtısı çok çok çekiyorum ama herşeye değer 😍 ve daha kilo almaya başlamadım
Asiyeomur 3melekannesi bizim paşanında hareketleri azaldı Antalya da yaşadığım için sıcaktan bunladıkca oda bunalıyor diye düşünüyorum yada babası gibi uykucu olucak😊😊😊
Ladess Tekmeler çok az biZde,plesantası öndeymiş ondan az olması normal dedi.sağ göğüs altımda agrı oluyor ara ara ,sıcaklarla da suyla başetmeye calısıyoruz ,3,5kilo aldım şimdilik 😇
Asiyeomur Ladess göğüs altı ağrısı bende de var batıyo bişey.ama geceleri ayak kramplarım arttı temmuzda kontrolum var dayanmaya çalışıyorum ama artık kramplarım artık dahad arttı 😞😞
EsraMertAslan 8 kilo aldim ama bu hafta 26. Haftamizdayiz 24-26 arasi 3.5 kilo almisim dikkat edin kizlar 🙈😂 sicaklar fena yapacak bizi simdiden tirstim
Asiyeomur EsraMertAslan temmuzun ilk haftası kontrolumu olup direk yazlığa gidicem yoksa Antalya da zor yapıcam klima karşısında da durmak istemiyorum 😞
Asiyeomur Merveacrl şuan 24+2 yiz gecen hafta 51 kiloydum daha 6 kilo almıştım bakalım daha ne kadar alıcam 😊 ama göbüşüm belli oldukça mutlu oluyorum n kadar kilo alırsm alayım sorun yok 😊😊😊
Lolipop Benim prensesimin hareketleri de yavaşladı.Endise duyuyordum ama sizleri duyunca rahatladım.24.haftadayım 3.5 kilo aldım
Merveacrl Asiyeomur zaten çoğu Doğum da gidicek ortalama 3 kg bebiş 4 5 kg su 2 kg plesenta ortalama 8 10 kg gidicek