Fatmasp Bilinen bir yan etkisi var mı acaba? Bir de bir cm açıklık var ama doktor yukarda dedi bu ne demek?
Merve98 Fatmasp 36+1 doğum yaptım canım banada vuruldu ama doğumdan 1 gün önce o yüzden pek bi etkisi olmadı 1 hafta küvezde kaldı şimdi 18 günlüğüz sende sağlıkla al kucağına inşallah
GecesMom Yan etkisi yok sadecce 2-3 gün bebeğinin hareketleri yavaşlar azalır hissetmemiştim ben resmen günde 2 kere çok az hissettim ama korkulacak bi durum değil. Normalde dönüyo 3-4 gün sonra. Onun dışında şişirir ödem yapar vs diyenler var ama öyle bişey yok :) sadece bunu söyledi doktorum ve öyle oldu hareketleri azaldı sonra normale döndü
Deletedmom206 Fatmasp benim kuzenim ciğer geliştirici iğne 30 haftasında oldu 1 cm açıklığı vardı 34 Doğum yaptı 20 gün kuvezde kaldi oğlu iki gün öncede Tapurcu oldu evinde şuan
Fatmasp Deletedmom206 Anladım geçmiş olsun inşallah bende 35 haftalığım bir cm açıklığım var bakalım bekliyoruz bizde
YasinMerveYaln Fatmasp az hareket et canım biraz daha durursa seninki küvete bile girmez belki 36 falan olunca bazen küveze gerek kalmıyor
Secilt Fatmasp yaptırmamak doğru değil. Gebelik şekeriniz farkedilmezse doğuma yakın bebeğinizi kaybedebilirsiniz. Yani ciddi bir durum.
Fatmasp YasinMerveYaln inşallah 36 da doktorum tamam diyor zaten ama ikiz olduğu İçin ekstra bi gerilim var :)