mrs_elisah yagmur_gamze biz 50 Günlük e bebekten aldığım baby me bez kullanıyoruz çok memnunuz. Pişik yok taşma yok şişme yok. Fiyatı gayet uygun. Bence bir bakın.
yagmur_gamze Aysenturnaaa ben aldim deniyelim diye ilk hamileligim oldugu icin bilmiyorum teşekkür ederim canim❤
04052016mh yagmur_gamze sleepy kullanıyoruz çok memnunum ilk doğum da bir iki defa taştı oda normal onun dışında 9 aydır sıkıntı yok 😊
Mhnds yagmur_gamze şimdi canım bebeğin cildine bağlı bazen çok kaliteli bir bez pişik yapıyor sıradan market bezleri yapmıyor ama primanın bu güne kadar pişik yaptığını duymadım ben pure serisi birde en iyi serisi primanın :)
archmom yagmur_gamze kullanan bir arkadasım var o da primadan daha çok begendiğini söyledi . Deneyerek bulacagız artık 🙏🏻
04052016mh yagmur_gamze vala bende hiç taşmadı dediğim gibi 9 ay oldu 😊genelde gece yatmadan önce değiştiriyorum ama bazen bakıyorum dolu değil değişmiyorum sabah 9-10 gibi değişiyorum hiç taşma olmuyor dolu olduğu halde
Tusemefe8134 Mhnds kesinliklee katiliyorum oglumda primadan basladim.canbebe molfix hep denedim.hepsi pişkk yapti.en son bimde kremli bez var dediler jenny wiil.cook memnun kaldmm ve cok uygun diger bezlere göre