Buseumut2011 kaganmetahan hmm ben kontrol gününüz zannettim şuan nasıl peki kaç dk da bir geliyo sancı şiddeti nasıl
zippirana Ilık bir duş alın isterseniz hem doğumu kolaylaştırır hem sizi sakinlestirir. Rabbim kolaylastirsin saglikla kucaginiza alın inşallah
suramilaninannnesi Buseumut2011 aynısı bende de oluyo toplandigi zaman kasiklarima doğru bir ağrı oluşuyor ama kısa suruo geçiyor o yüzden sancimidir bilemedim
Buseumut2011 suramilaninannnesi evet sancınız başlamış ama tabi önemli olan sancı aralıkları düzenli mi bide dinlendiğinizde geçiyo mu geçmiyo mu benimde dün şiddetli olan sancım bugün biraz daha azaldı mesela yine sancım var ama tabi ama düzensiz aralıklarla açılmanız falan varmı çatı muaynesi olmuşmuydunuz
suramilaninannnesi Buseumut2011 bugün gittim sancı biraz biraz görünüyor dedi haftaya Saliha kadarsüre verdi doğum olmazsa salı çağırdı acilmana bakicam acilman varsa jel vericem dedi yoksada 1 2 gün daha bekletirim dedi
cerencann Bebeğin biryere toplanıp karnı sertleştirmesi kasılmamıymış 🤪 bende gün içinde çok oluyor ama öyle 10 dakikaya bir falan değil inşallah doğum belirtisidir arada da adet sancısı gibi ağrı oluyor çok değil ama hafif ay hadi inşallah 🙏😍