Öncelikle Rabbim hamile annelerin bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı, bebek isteyen her kadına da hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin bende burda çok doğum hikayeleri okudum acaba benim nasıl bi doğum hikayem olacak diye hep merak ediyordum şükür burda doğum hikayesimi paylaşmak banada nasip oldu🥰 öncelikle güzel bi gebelik geçirdim toplasan 4 5 kere kusma yaşadım tansiyon düşüklüğüm oluyordu tabi her gebe gibi halsizliğim oluyordu son aylarda uyku problemi çok yaşadım huzursuz bacak sendromu vardı ve gerçekten geceleri bni çok zorladı son 2 ay kala doğuma kaynanamın yanına geldim eşim görevdeydi 2 ay göremedik birbirimizi 😔 39+3 günlükken tarih olarak 21.02.2021 sabah 5 gibi fln sancım başladı görümcemi uyandırdım sonra kaynanamı uyandırıp hastaneye gittik doğum başlamış dedi doktorum istersen yatışını yapalım dedi evde sancıları çekmek istediğimi söyledim açıklık 1 cmdi eve gittik bi sonraki gün yine saba karşı 4:25 te yine başladı sancım ve süresi çok kısalmıştı 5 3 dakikada bi giriyordu tekrar görümcemi uyandırdım yine gittik hastaneye doktorum 9 gibi geldi istersen yapalım yatışını dedi tansiyonum düşüyordu ara ara yatışım yapıldı kaynanam yanımdaydı sancılar geldikçe yürüyüş squat pilates topunda hareket yapmak çok istedim ama tansiyonum hep düşüyordu o yuzden sancılarımı yatakta çektim bu beni çok zorladı 😔 eşimin yanımda olmasını çok istemiştim bn sancıları çekerken kaynanam kadın su içinde çaresiz beni izliyordu beni sakinleştirmek için elinden geleni yaptı bak eşin geliyor sana süpriz yapacaktı diyor bendeki cevap banane gelirse gelsin sanki bana faydası mı olacak dedim 😂 bdni eşimle konuşturmayı istedi ben istemedim çünkü konuşunca ağlamaya başlıyordum aynı şekilde kendi annemle de konuşmadım dayanamayıp ağlıyordum 😂 sancılar geldikçe yatakta Allahım Allahım diye diye geçmesini bekledim annemler gelmiş kağıda beni bekliyorlarmış içeri almamışlar kaynanam beni sakinleştirmek için bak annenlerde geldi kapıda ama içeri almıyorlar dedi bendeki cevap almıyorlar sa geri gitsinler 😂😂 hemşireleri sürekli çağırdım alttan bakmalarını hep istedim açıklık artsın diye 6 7 cm açıklık vardı hemşireye gitme beni bırakma diye yalvarıyordum o da saolsun bi süre bekledi yanımda psikolojik olarak yanımda beklemesi bana iyi gelmişti 😂 saat 14:00 te fln tekrar geldi hemşireler açıklık 8 9 cm olmuştu ve ben artık narkoz yemiş gibi sadece sayıklıyordum beni sezeryana alın diye bebek sağ tarafıma toplandı kaburgamı kırmak üzereydi hemşire baktı alttan 8 9 cm olmuş dedi bebeğin kafası takılmış dedi hemen doktoru çağırdılar odayı doğymhaneye çevirdiler doğum başlamıştı çünkü ıkınma hissi geldi lavman yapmaya vakit bile bulamamışlardı sancılar biraz daha sürer diye düşünüyorlardı ama doğumum başlamıştı sondayla idrarı boşalttılar ben doktora büyük tuvaletimi yapıyorum dedim yap olsun dedi ve tuvaletimi yapmıştım 🙈 afedersiniz o an bütün bağırsaklarımı boşaltsam umrumda değildi 😂😂 3 4 ıkınmaya saat 14:37 de oğlum içimden kaydı geldi hemen gögüsüme koydular ben annem annem diye diye ağlıyordum o minicik eliyle parmağımı tuttu 🥰 bana baktı sıcacıktı çok güzel bi duyguydu arkadaşlar 🥰 tek pişmanlığım o an bi resmimiz olsaydı keşke 😔 isteseydim hemşireler çekerdi tabi insanın aklına gelmiyor 😔 kaynanama kordonunu kesmek ister misin dediler olmaz ben yapamam dedi 😂 biraz panik atak kendisi ben doğum yaparken o da ağlamış baya sonra 2 dikişim oldu bi sonraki gün öğlen çıktık hastaneden şimdi 17 günlüğüz ancak yazma fırsatım oldu şuan oğlum yanımda beşikte mışıl mışıl uyuyor 🥰 kusura bakmayın hakkınızı helal edin biraz uzun oldu size tek önerim son haftalarda hurma yiyin merdiven inip çıkın ve bol squat yapın her akşam yatmadan önce 15 29 tane squat yapıyordum sancıları yatakta çekmeme rağmen şükür açılmam suni sancısız kendi sancımla oldu değen alın arkadaşlar ilk günler kanama fazla olduğu için çok işe yarıyor sormak istediğiniz varsa cevaplayabilirim herkese Rabbim kolay doğumlar nasip etsin 🤲🥰