arasmom21 18 hftalik hamileyim eskiden 70beden bile degillerdi smdi 85e kdr cikti desteksiz sütyen giydigime ragmen kazaklarimin altinda cok kötu büyük görunuyorlar sütmü doluyor ondanmiki?
Rumif arasmom21 70 beden bile değildi 85 beden de bile büyük gözüküyor öylemi bi benimkilermi küçük yaaa var Yok arası benimkiler
Zeykem arasmom21 ben sadece 80 beden oldum 75dim ama arka tarafım cok sıkıyor ılave 3 tane kopce aldım dıktım 😥🤷🏼♀️
Se3008 @arasmom21 ay benimkiler zaten büyüktü dahada büyüdü 🤦🏻♀️ Umarım işe yarar da emziririm yoksa kesip atıcam çok kötü 😄😄
Melike464860 22 haftadaym gebelik öncesi 75 dolguluydu simdi 80 boş olmuyor artik. Bende yarim sporcu atlet tarzi penye yarim atletlerden aldim cok rahatim toparliyorda ayni zamanda
Gizemre1010 Benimde 75 beden bile büyük geliyodu şimdi 26 haftalığım 75i tam dolduruyo işte fazladan bi büyüme fln olmadı 80 85 gibi
Zeynepuslu 85 bedenden95 bedene çıktım 🙄 o haftalarda şiş oluyor sanırım göğüsler.26 haftalık hamıleyım şu anda ılık haftalardakı kadar iri degıller 🤭
YasinMerveYaln Hormonların artışı ve süte hazırlık canım şimdiden süt Dolmaz Doğumdan sonra geliyor süt
BarBeyzazer Zaten büyüktü hepten büyüdü 🤦🏻♀️ Südyen alırken oha diyorum artık kendime oy daha 3 buçuk ay var naparız ki 😂
Aysnismail BarBeyzazer dert etmeyin ilk baslarda cok biyuyo sonradan eski formuna geri dönüyo yani benim oyle oldu suan 27. Haftam bitecek
bsrsl_2016 8+5 haftadayız bnmkilrrde büyüdü baya dolgun bi hal aldı inşallah daha fazla büyümez.. ama çok hassasiyet var
Aysehatun arasmom21 19+0 haftalığız 80 destekli takıyordum şuan destekli 85 bile sıkıyor en bolca kopça ve askıda kullanıyorum 90 oldum yani desteksiz hemde baha büyüdüler benimkiler🙈