anneadayi33 Sebep ne olabilir sizce enfeksiyonum vardı ilaç kullandım ama sonrasında geçmiş mi diye tahlil yaptırmadım tekrar belirtide yoktu sizce nedir ?
058elf anneadayi33 canım fırsatın varsa acile git bu haftada kahve akıntı normal değil bence, hem enfeksiyon kaynaklı olunca kahverengi geliyo mu akıntı yeşil oluyo genelde
Minnosunannesiii anneadayi33 canım bende de oldu bende 30+3 ÜM ama ben bugün hastaneye gittim nolur nolmaz diye engeksiyondandır büyük ihtimal dediler bebeğimin kalp atışı filan iyidir sende Bi git g rün bence
Aslekejrnn anneadayi33 enfeksiyondan olmuş olabilir benim de 17 haftalıkken olmuştu ya enfeksiyon dan çok şükür devamı gelmedi
anneadayi33 058elf sümüksü çok çok açık kahve akıntı yarın kendi doktoruma gidicem ama peçeteye geliyor iç çamaşırda bir şey yok
058elf anneadayi33 bi şey diyemeyecem canım geçmiş olsun, riske atmamak için sanırım ben giderdim ama 🤷🏻♀️
Balmm11 anneadayi33 İmkânınız varsa bugün gitseniz,sümüksü kahverengi akıntı mukus tıkacı da olabilir.
anneadayi33 Minnosunannesiii şu an hareketleri iyi takip ediyorum enfeksiyon vardı zaten toz ilaçtan kullandım ama tekrar tahlil vermedim yarın gidicem doktoruma tşk 🙋♀️
Minnosunannesiii anneadayi33 hayır ben bu dönem pek iyi değilim yani vitamin değerlerim dişlerim çok kötü durumda zagen Bi dünya ilaç kullanıyorum antibiyotik filan şuan ekstra Birşey yapamıyoruz
Balmm11 anneadayi33 Yarın dr.a gideceğim demistiniz. Onlar daha iyi bilirler. Benim ilk cocugumda tarif ettiğiniz şekilde geldi nişanım. Ama açılmam olmayınca ve bebek çapraz geliş olunca mecburi sezeryan olmuştum