paradiseeeeee Selam kızlar kanım hep az kan yapıcı ilaç kullanmama rağmen pekmez içiyorum sabah aç karnına unutmassam ekstra sizlerin önerileri nelerdir 30 haftalıgım bu arada
Yasemin0728 paradiseeeeee canım kara dut özü var aktarda da satılıyor ister bir bardak sıcak suya ister soguk suya 2 yemek kaşığı karıştır iç.
paradiseeeeee mucizemm01 tamamdır etli baklyat mercimek yiyip içiyorum da yetmiyor demekki yada ben cogaltmalıyım iyice
Babyyyymother paradiseeeeee birkac tane de yiyebilirsin zarari olacağını sanmam insallah faydası olsun yarasin bende kansizim kendimi bildim bileli zor bir durum
paradiseeeeee Babyyyymother ya ben hiç kansız değilim nırmalde ama hamilelikte kanım hep sınırda çıkıyor e doğuma da az kaldı kanım iyi olmamlı
paradiseeeeee Yasemin0728 heee ondan bar bende oda mı kan yapıyor tama yarın yapar içerim hiç aklıma gelmemişti dolapta öyle duruyordu çok teşekkürler
Sevdaatr35 paradiseeeeee siyah çekirdekli üzümün kurusunu keçi boynuzu pekmezi bunları tüketmeye çalış benimde kanım yok ilaçlara takviye olur
Babyyyymother paradiseeeeee e o zaman daha çabuk toparlanır sikma canını pekmezi tüketirken yaninda c vitamini almaya calis portakal gibi daha iyi emilimini sagliyormus