Eminegkhan Kizlar 34 haftalık hamileyim ve inanilmaz sekildee kalcam ve basenlerim büyüdü yani neredeyse gobegim hic yok. Nasil kurtulurum dogumdan sonra gidermi sizce varmi ayni kaderi yasadigim insanlar?
Mus-sak Eminegkhan Büyük Oranı Kalıcı Olabiliyor 🤦🏻♀️ Benim 1 Beden Fark Ediyor Basen .. İlk Bebeğim Kızdı Onun Hatırası 😌🙃😄
belizdoruk Eminegkhan öf öf aynı dert canım benimde 27 haftalik ve ayaklarım bacakları baya sis 17 kilo da aldım onunda etkisi var baya selülit ve şişlik var herhalde doğumdan sonra gider baya kalça based büyümesi yaşıyorum
Eminegkhan Ky2406 ay ins cok kafama takmaya basladim hele insanlarin gorunce verdigi tepki daha da moralimi bozuyo
SevgiErcan Eminegkhan kızlar da basen olur diyorlar aman bende basen bekarken bile vardı hamile kaldım kim bilir ne olur
Ky2406 Eminegkhan gidiyo gidyo bebek emdikçe gidiyo kilolar (: 75 ile doğuma gttm 65 oldum suan 1 aylık olcgz (:
Eminegkhan belizdoruk bende oyle cnm 25. Haftama kdr bi kilo almstm sadece ama 25 i gectikten snra birden fazlasyla almaya baslafm suan da toplam 18 kilo aldm ve doguma 5 hafta var kim bilir kac kilo daha alacgm
Mus-sak Eminegkhan İnşallah 🤲🏻 .. Ama Gerçekten Sıkıntı , Spora Gittim Zayıfladım Basen Kaldı O Derece 😅
Asli91 Eminegkhan bende aynı durumdayım benimde kız 😊 üstten sadece göbeğim var 31 haftalığım bu arada.Alttan bacak basen maşallahım var 😅