Sudemurat 25 haftalık hamileyim bi kaç gündür aşırı bi miğde yanması var. Ne yapsam geçmiyor. Neden olduğunu ve nasıl geçtiğini bilen var mi ?
ilkannelikkk Sudemurat Yediklerinizden olabilir bu haftalarda bebek daha hızlı büyüdüğü için midede baskı olurmuş ondan olabilir 🤷🏻♀️ Havuç bana iyi geliyo deneyebilirsiniz 🌼
Nesibe92 Sudemurat benimde 26 da basladi ozellikle turk kahvesinsen sonra cok fena oluyo maden suyu iyi geliyo bana sadece
Defneprensesannesi Sudemurat benimkide 2 gundur yanıyordu cok salcalı yedim ondan yanıyor 34 haftalıgım cok boyle şikayetim olmadı cok şukur yandıgı zaten cok ılık süt icyorum icine 2 tarcın atıyorum birde soguk elma yiyorum kesiyor sende dene bence
hilal_au Soğuk süt içmeyi deneyebilirsiniz. Yağlı ve baharatlı yemekler maalesef çok arttırıyor mide yanmasını
Kdrtunl58 Bende aynı şeyleri yaşadım ne yaptıysam geçmedi son çare doktora danıştım gaviscon şurup verdi onu içince rahat ettim azda olsa sizde doktorunuza danışın isterseniz çünkü hayat kalitesini alt üst ediyor gerçekten