Minnosunannesiii Bloggeranne_93 ben anlamıyorum nasıl kilo aldığımı 🤣🤣 sağlıkocağının tartısı umarım yanlıştır🤣🤣🤣
rmeysaa12 Rabia78 bende 22 haftaligim 6 kilo almışım. Detaylıya girdim doktor kiloyu fazla almışın dedi çok dikkat etmelisin dedi
Leylarana Haftamdayım kilo almadım 53 kiloyla hamile kalmıştım 52.5-53 arasıyım ama bi iki gündür endişe ediyorum zayıf mı kaldım, bebeğim beslenemezse diye 😥
shryldrm Leylarana senin kilo almaman onun beslenemediği anlamına gelmez hem o zaten şimdi küçücük ilerleyen aylarda hızlıca büyücek annesi endişe etme her bünye aynı hızda kilo almaz ☺️
Ayaegulyunus Bloggeranne_93 bizde bugün sağlık ocağına gittik 27 haftalık olduk 58 ile hamile kaldım şuan 66 olduk kızımla 🙏🤰🥰
Emilyy 33+5 2 kg aldım zaten kilolu gebeyim cok seviniyorum sadece bebek alıyor kilo hatta ben veriyorum bi yandan 😍
Beyza2526 Emilyy bende aynıyım kilolu olduğum için zayıflamam gerek doktorum yoksa normal Doğum yaptırmicak ilk gebelik olduğu için normal Doğum istiyorum 100 kilonun altına düşsem benim için çok iyi 😄