H-M HafsaZehra yaklaşık 2400 demişti doktor boyunu söylemiyor bilmiyorum ztn.bana kilosu az gibi geliyor
gulsenmstf HafsaZehra bnde 34+4 um 5 oldm 12 ıtıbarıyle de bgun gttım kontole 2489 gram ddı zayıf kalmıs sankım 😭😭🧿🧿
Defneprensesannesi HafsaZehra biz daha gitmedik cuma güni gidicez 30 haftalıkken kac gramdı bebişiniz
Sibelezgi HafsaZehra ben 1 hafta once gitmistim haftada 200 250 gram civari aliyor zaten beslenmemizle alakali bence
Sibelezgi 35+3 2500 kg 48 cm doktorun verdigi ciktida FL 7 ile carpin boyu cikiyor zaten.benim dogumum nisanin ilk haftasi 3 kg veya sonra hafta dahada alabilir demisti gayet saglikli ve bekledigim kiloda dedi saglikla gelsinler insallah
Umutcumunannesi gulsenmstf yok canim hic endiselenme benimkide o hafta seninkiyle nerdeyse aynıydı 1 hafta sonra 3380 dedi doktor sok oldum birden alabiliyormus
Hatcikkk gulsenmstf bence gayet iyi benimde 2 buçuk hafta falan önden gidiyordu hep ama sorunlu geçti hamileliğim doktor yediklerim dikkat etmemi söyledi 34 e kadar erken doğum falan olmasın diye çünkü kasilmalarimi tetikliyor sizinki gayet normal bence kiloya takılmayın fazlasında iyi değil gerçekten
Serrax gulsenmstf hayır canım gayet iyi maşallah. Ben de 34+3 te 2488 g dı,dün 35+5 de 2939 olduk. Son haftalar hızlı alıyorlar,ha tabi 4 kilo doğurmaksa isteğin bilemem😄
gulsenmstf Umutcumunannesi ya 32 haftalıkken 2041 dı burdan gordugum herkes 2400 du falan yazmıs kılo alamamıs dye ıcıme dert olmustu ınsAllah alır 🥰🧿😇
Brcklc Benimki de o hafta 2.750 di bana bı hafta ilerde gidiyor yediklerini dikkat annesi dedi uyardı seninki bence normal canim fazlasında iyi değil yani
Hatcikkk HafsaZehra 29+1 de 2000 gr boyuda 42 cm demişti bakalım şuan 30+1 im 18 marta rendavum var yine sağlıklı olsunlarda gerisi hallolur