Ronya23 Defnealya_ canım aklıma ilk gelen şey kist mı oluştu acaba .catlatma iğnesi vurulmustun ya acaba yumurtlama çatlamadı kist mı oldu die dusundm inşallah degldir
Selviinurr Defnealya_ benimde aynı olmuştu 50 küsur günü geçmişti ama ne adet oldum ne de gebelik çıkmıştı sonradan Bi test yaptım ki gebeyim. Şükürler olsun. Belki geç döllenme falan olmuş olabilir. Ben adet söktürücü bile kullanmıştım artık yok diye
Defnealya_ Ronya23 yani benimde aklıma geliyor ama aşırı sancım olmuştu , Ki ben ilk defa kullandım iğne benim yumurtalarım kendiliğinden Çatliyordu zaten anlamıyorum. Ama 5 gün once sağ kasığım da bıcak batması gibi ağrı oldu bütün gün ve şeffaf akıntım oldu uzayan. Tekrar yumurtlama oldu galiba iğnenin etkisiyle ve değerlendirdim acaba ondan mı geçikti @Selviinurr
Selviinurr Defnealya_ benim aşırı derecede ağrılarım oluyordu adet ağrım bile yatağa düşürür kesin adet olcam ondan diyordum arkadaşlarim falan test yap vardır belki dediler ama yok 15 gun önce kan verdim çıkmadı 15 günde hemen ne olacak olmaz deyip erteledim ama o agrilarda beni durdurmuyordu. Akıntı olup olmadığımı şuan hatırlamıyorum
Defnealya_ derindemir peki yukarda yazdığım yoruma bi fikrin var mı yada bilgin olabilir mi ? Sonuçta dışardan hormon aldım iğne bide etkili acaba arkadan gelen yumurtanın tekrardan büyüyüp çatlama ihtimali varmıdır
derindemir Defnealya_ vallaha olmaz denileni oldurur Rabbim diyorum .yani yumurta tekrar çatlamış olabilir,hamilede olabilirsin,stresten ya da iğnesen de olabilir.gönlümden geçen hamile olman bence bir kaç gün sonra tekrar erken gebelik teati yap
Defnealya_ ezgikartal bugün çatlama iğnesinin 21.günü hala adet olmadım. 17.gün kan verdim 0.1di anlamıyorum