Purpura26 Elvn35 Benim hiç ağrımadı ama hemşire buz torbası koy ağrırsa dedi ve parol aldırdı. Çok ağrırsa içebilirsin dedi. Sana da verdimi?
gulsenmstf Elvn35 benım ılkı hıc agrımadı ıkıncısı vurulduktan ertesı gun sadece dokununca acıyodu ertesı sabaha gectı 😄
Sndrsym Elvn35 bence biraz bünyeyle alakalı iki doz vuruldum ikisinde de ağrı şişme gibi şeyler hiç yaşamadım
Elvn35 Purpura26 bana agrıcagını bile sölemedigi için bilinçsiz bir şekilde agrısının geçmesini bekledim bebegim için agrı kesicide içmek istemedim ama dayanamadım içtim bugun
Purpura26 Elvn35 Buz torbasınıda dene bence iyi geliyormuş. Bizim aile hekiminin ebesi iyi baya ilgileniyor bilgilendiriyor
Elvn35 Sndrsym Sndrsym benim kolum baya şişti agrıda geçmedi bi türlü olabilir belkide bünyeyle alakalıdır.
Elvn35 Aşıyı olmamış çalışan hamile arkadaşlarım kesinlikle bu aşıyı vurulduğunu an rapor alsınlar cok agrılı geçiyormuş.
asyahumam Mom092 ay profil fotoğrafin çok tatlı maşAllah sizee yorumlarda görüyordum büyümüş bile darısı başımıza inşallah 😍
benaslindayohum Elvn35 benim orasi kizarmisti sertlesmisti ve azicikta sismisti yanlislikla deyildiginde bile acimisti 😒 3 yada 4 gun sonra anca gecmeye basladi